Capricii absurde: Penisul umflat si urechile de elf (Galerie foto)

Duminica, 10 August 2008, ora 09:10
31944 citiri
Capricii absurde: Penisul umflat si urechile de elf (Galerie foto)

Au bani, au timp si se plictisesc asa ca isi inventeaza capricii absurde. Cam asta e problema multor tineri, care ajung sa isi mutileze corpul din nevoia de a se identifica cu un anume grup sau curent.

Chirurgia s-a adaptat la nevoile mai mult sau mai putin bizare ale omul asa-zis modern si ofera posibilitati extrem de variate de modelare a corpului uman.

Nu mai sunt la moda implanturile de silicon in sani sau liftingurile faciale, acum e de bon-ton sa iti faci urechi de elf, sa iti faci tatuaje in relief sau sa iti maresti penisul cu silicon.

Un chirurg din SUA s-a gandit sa transpuna in viata de toate zilele caracteristicile fizice ale unor personaje fantastice. Asa am ajuns sa avem oameni cu urechi de elf.

Operatia consta in taierea pavilionului urechii intr-o forma ascutita si indepartarea sa de scalp. Initiatorul procedurii sustine ca interventia contribuie la perfectionarea auzului si imbunatateste experienta muzicii.

Motivul pentru care niste urechi scurte si ascutite fac muzica mai interesanta este ca directioneaza mai bine sunetele, daca e sa dam crezare explicatiei excentricului doctor din State. Aceasta noua fita este destul de periculoasa insa si ireversibila.

In momentul in care un trend ajunge la apogeu, oamenii au tendinta de a trage de el pana la epuizare, de a gasi noi metode de a-l face unic, desi acest lucru e imposibil pentru ca deja toti il folosesc. Asa se intampla in momentul de fata cu tatuajele. Ultima gaselnita sunt tatuajele in relief, prin implant subcutanat.

Doritorii isi baga niste bile metalice pe sub piele pentru a da relief desenelor imprimate pe epiderma. Din pacate, corpul uman este uneori mai destept decat cei ce-l au in posesie, si inevitabilul se produce: aceste implanturi pot fi respinse de organism si se ajunge la infectii periculoase.

Statistic vorbind, corpul uman respinge cam 20% din implanturi, indiferent de cat de bine sunt facute sau de cat de bun e chirurgul respectiv. Atentie insa, la salonul de tatuaje nu ti se spune asta. Intai platesti un pret exorbitant pentru a-ti face minunatia in relief si apoi te trezesti cu o infectie urata. Si nu de alta, dar riscurile pot duce la cel mai groaznic efect al chirurgiei plastice.

Multi barbati sunt ingrijorati la un moment dat in privinta dimensiunii sau aspectului penisului lor. Si tot pentru majoritatea dintre ei, aceste nelinisti sunt trecatoare, dar pentru unii persista si devin obsedante.

Cei care s-au saturat sa fie judecati de partenere dupa marime au recurs si ei la chirurgia plastica pentru a impresiona sexul opus. Implanturile cu silicon in penis nu mai sunt o noutate nici in tara noastra, insa exista si alte metode de imbunatatire a aspectului organului cu pricina, ca de exemplu alungirea sau ingrosarea.

O portiune din lungimea penisului se afla in spatele osului pubis. Daca acest segment se poate trage inainte, se poate obtine o alungire a portiunii exterioare. De asemenea, poate exista un efect de intindere directa a tesuturilor in tensiune in timp, la fel ca si in alte tehnici de alungire a tesuturilor. Exista doua ligamente care ataseaza penisul de pubis, ambele trebuie eliberate si, astfel, se obtin cativa centimetri in plus.

Alta varianta de marire a penisului este cresterea in grosime cu autogrefa de grasime. Se recolteaza din zonele donatoare, unde exista un excs de tesut gras si se injecteaza grasimea prelucrata prin mai multe injectii sub piele. Se utilizeaza aproximativ 30 - 50 ml de grasime pe sedinta distribuita in mod simetric sau in zonele care necesita acest lucru. Se poate repeta procedura la 6 saptamini daca e necesar.

Este o procedura simpla, rapida si fara riscuri pentru zona donatoare. Daca pacientul are zone cu tesut adipos in exces, acesta se poate indeparta in acelasi timp.

Ca dezavanataj trebuie mentionat ca poate aparea resorbtia si atunci e necesara o noua injectare. In plus, chirurgul poate sa nu gaseasca grasime de calitate buna la un pacient atletic.

O alta moda care a prins la tineri este cea a cristalelor Swarovski. Ultimul racnet consta in decorarea omului in sine. Cerceii cu Swarovski se pun in sprancene, in buric, in buza, in limba. Unghiile pot fi decorate si ele cu cristale. Nimic nu este insa mai cool decat aplicarea unui cristal Swarovski in dinte.

Fiind vorba de un cristal minuscul, pretul bijuteriei este insignifiant (cam 100 de lei). Cristalul poate sta lipit de dinte chiar si un an si este foarte bun in diete. Daca dintele ornat trebuie sa mestece mancaruri grele, poate oricand sa se desprinda si sa fie inghitit, asa ca exista restrictii de mancare.

Daca posesorul o pateste insa, cristalul va fi lejer eliminat pe cai naturale. Evident, cu satisfactia ca a iesit din el o emblema a luxului.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#penis, #elf, #Swarovski, #tatuaje , #intalniri