Ce gandeste un barbat cand iti intalneste prietenii?

Joi, 11 Martie 2010, ora 12:12
1989 citiri
Ce gandeste un barbat cand iti intalneste prietenii?
Foto: cosmopolitan

Intalnirea dintre noul iubit si persoanele din viata ta poate fi o situatie extrem de stresanta si care necesita multa pregatire inainte. Situatia este si mai dificila in conditiile in care nu prea stii ce ii trece lui prin cap.

Cum poti face ca intalnirea dintre iubitul tau si parintii, fratii sau chiar fostul iubit sa fie cat mai buna? Afla in continuare.

Intalnirea cu mama ta este ceva mai usoara, aminsteste Cosmopolitan. Orice baiat stie ca atata vreme cat vorbeste frumos despre tine, pune intrebari legate de ceea ce gateste mama si nu foloseste draperiile pe post de prosop de mana, totul va fi bine si nu exista riscul ca femeia din fata sa sa vrea sa il vada cat mai repede afara din casa si din viata ta.

Problema o sa apara cand o sa il cunoasca pe tatal tau. Acesta este barbat - inseamna ca stie cam la ce se gandeste barbatul de langa tine. In timpul acestei intalniri, prietenul tau se va simti foarte incomod si va vrea sa scape cat mai repede din aceasta situatie, indiferent de cat de "cool" este tatal tau.

Asa ca, la prima intalnire dintre ei, incearca sa nu ii lasi foarte mult timp singuri, cel mult pana mergi la baie.

Intalnirea dintre iubit si frate sau sora este ceva mai simpla, insa nu foarte simpla. Iubitii au tendinta de a se intelege mai bine cu fratele tau, pentru ca amandoi sunt baieti.

Cu toate acestea, fratii sunt ca si tatii, doresc sa te protejeze de orice pericol. Daca fratele tau este si mai mare, situatia este la fel ca emotionanta si intimidanta precum intalnirea cu tatal tau.

Cum sa te imbraci cand te intalnesti cu parintii lui

Si intalnirea cu sora ta poate fi complicata. El va incerca sa se dea bine pe langa ea si o sa ii cante in struna in orice. Sa nu te enervezi si sa faci pe geloasa, el doar ca vrea sa ii intre in gratii.

Cand vine vorba despre prietenii tai, el se va interesa foarte mult despre acestia. Nu pentru ca ar vrea sa ii bage in patul sau, ci pentru ca ar vrea sa ii atraga de partea sa. Asa ca la inceput iubitul tau va vrea sa afle totul despre ei. El stie ca dupa ce o sa ii intalneasca, tu o sa ii intrebi ce parere au si va incerca sa ii dea gata din prima. Va face orice ca dupa intalnire sa primeasca recomandari bune.

Sex cu iubitul in casa socrilor? Mai gandeste-te!

Actualul tau iubit nu va vrea sa aiba de-a face cu fostul, doar daca este absolut necesar. In cazul in care aceasta intalnire este inevitabila, trebuie sa fii constienta de faptul ca nu este una dorita de niciunul dintre ei.

Actualul va fi curios sa vada cum era fostul tau prieten si cum a reusit sa te tina langa el. Chiar daca actualul iubit va face diverse gesturi ciudate, cel mai important este ceea ce faci tu in prezenta fostului iubit.

Daca te vei purta frumos cu actualul si nu ii vei da importanta fostului, iubitul tau se va simti in siguranta si nu isi va simti relatia in pericol. Daca actualul va fi nervos si deranjat de prezenta fostului, este clar ca are impresia ca inca va leaga unele sentimente.

Cel mai bine ar fi ca in prezenta fostului sa ii demonstrezi ca se inseala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#relatie cuplu intalnire parinti, #intalnire iubit parinti, #sfaturi intalnire iubit parinti , #intalniri