Ce spune poseta despre tine?

Marti, 18 Noiembrie 2008, ora 17:24
2682 citiri
Ce spune poseta despre tine?

Doamnelor si domnisoarelor stiti ce spune geanta pe care o purtati despre voi? Se pare ca destul de multe si este un indiciu al temperamentului vostru.

Kathryn Eisman ne explica in ultima ei carte, How to Tell a Woman by her Handbag, ce anume spune geanta pe care o purtam despre noi, informeaza News.com.

Inainte de a scrie aceasta carte, autoarea s-a documentat timp de doi ani. Si totusi ce spune geanta pe care o porti despre tine?

Daca porti o geanta de postas, esti o persoana rebela care vrea sa schimbe lumea. Ai grija ca risti sa te epuizezi repede cu griji inutile.

Femeile care poarta genti incapatoare nu se tem sa priveasca crudul adevar in fata. In acelasi timp sunt pregatite pentru lucruri neasteptate.

Imitatiile unor designeri faimosi spune despre persoanele care le poarta ca au potential sa aleaga ceva de calitate. Adeseori insa ele se amagesc singure.

Femeile care poarta genti de panza sunt inteligente si se descurca acolo unde altii sunt indecisi. Geanta matlasata de la Chanel indica o persoana aproape perfecta, dar si plictisitoare. Daca oamenii observa adevarata ei fata vor ajunge sa o placa foarte mult.

Femeile care poarta geanta cu logo stiu cum stau lucrurile in viata. Uneori ele castiga, alteori pierd. Posetele imense arata o persoana puternica.

Femeile care prefera sa poarte gentile sport stiu ce vor de la viata. Din pacate ele nu se abat de la rutina zilnica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost închisă şi i s-a interzis să îl vadă pe acesta pe scenă, potrivit news.sky.com. Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani,...
Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, 15 aprilie, la acoperişul unei societăţi comerciale din Craiova. O femeie a suferit o intoxicaţie cu fum şi i s-a administrat oxigen în ambulanţa...
#poseta, #indica, #temperament, #femeie , #intalniri