Cele mai trasnite cereri in casatorie (Video)

Duminica, 21 Iunie 2009, ora 18:56
16622 citiri
Cele mai trasnite cereri in casatorie (Video)

Cand vine vorba de casatorie, femeile si barbatii au pareri impartite. Si nu numai in privinta "binefacerilor" ei ci si in privinta modului in care incepe intreaga poveste.

Iar startul unei casatorii se da, de fapt, cu mult inaintea nuntii, atunci cand El se aseaza in genunchi in fata Ei si ii pune "Intrebarea".

Ei, bine, este demonstrat "stiintific" ca femeilor le place la nebunie ca momentul respectiv sa fie unul magic, iesit din comun, surpriza surprizelor.

Tot "stiintific" s-a demonstrat ca Ele isi doresc ca cei care sustin ca le iubesc pentru tot restul vietii sa acorde cel putin tot atata atentie felului in care adreseaza "Intrebarea" ca si inelului de logodna pe care il aleg.

Iata cateva situatii, care va sunt prezentate de oddee.com, in care indragostitii s-au intrecut in fantezie si creativitate, iar raspunsul a fost cel mult asteptat.

Alex si gravitatia zero

Graciela Asturias, in varsta de 27 de ani, si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod cu totul si cu totul original: plutind intr-un avion Boieng 727 special creat pentru a se obtine, in anumite conditii si pret de cateva minute, gravitatie aproape zero.

Tanara arhitecta americana, in varsta de 27 de ani, nu s-a bucurat singura de aceasta fantastica experienta ci a fost insotita de iubitul ei, Alex, care a incununat momentul cu o cerere in casatorie. Tanarul a recunoscut mai apoi ca s-a temut foarte tare ca, din cauza emotiilor, sa nu ii scape din mana inelul de logodna si sa fie nevoit apoi sa "alerge" dupa el prin cabina, tinand cont ca in lipsa gravitatiei obiectul nu ar fi putut cadea pe podea.

Todd si flacarile iubirii

Aprins de focul dragostei pentru iubita sa, Todd Grannis s-a gandit sa ii faca acesteia cea mai neobisnuita cerere in casatorie: in flacari la propriu.

Desi ne-am putea astepta la mai multe retineri din partea unui barbat de 38 de ani, Todd a dat dovada de o imaginatie iesita din comun. A apelat la un prieten al sau cascador, care l-a ajutat sa isi indeplineasca visul. Astfel, cu prilejul sarbatoririi zilei nationale a Statelor Unite, pe 4 iulie, indragostitul nostru si-a dat foc pret de cateva secunde sub privirile uluite ale participantilor la petrecere, printre care si iubita sa Mallisa, dupa care, ca o torta aprinsa de sus pana jos, a sarit in piscina din apropiere.

De acolo a iesit cu inelul in maini si, ingenunchind i-a spus iubitei sale uluite: "Malissa, mi s-au aprins calcaile dupa tine. Ard tot. Vrei sa te mariti cu mine?". Bineinteles ca raspunsul a fost da, desi fata a avut o usoara ezitare cand a vazut sarind o scanteie din inel. Era doar stralucirea diamantului.

Mateo, in al noualea cer

Si Mateo Martinez s-a inspirat tot dintr-o expresie folosita de cei care iubesc atunci cand s-a decis sa isi ceara iubita de nevasta. Si-a pus inelul in buzunarul de la piept si l-a scos dupa ce, impreuna cu femeia vietii lui, a sarit din avion cu parasuta.

"Am crezut ca ne crapa inima de atatea emotii", au recunoscut cei doi dupa ce au revenit cu picioarele pe pamant.

Rand a ales televiziunea

Rand o iubea pe Geraldine de 5 ani si Geraldine il iubea pe el. Dornic sa faca cea mai romantica si mai neobisnuita cerere in casatorie din lume, dar totodata si mare fan al fotbalului american, barbatul s-a gandit sa faca ce a mai vazut el prin filme: sa o ceara in casatorie sub forma unei reclame in timpul finalei Super Bowl.

Idee mareata, bani putini. Pentru a aduna uriasa suma necesara pentru a-si indeplini visul, Rand si-a creat un site pe Internet unde a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a strange banii.

Din pacate, cu toate donatiile primite, chiar si de la firme mari, tanarul nu a putut aduna cele 2,5 milioane de dolari de care avea nevoie. Si atunci s-a vazut nevoit sa adapteze putin planul. Cu suma stransa a cumparat minutele de publicitate necesare pentru cererea in casatorie dar intr-un alt show de televiziune, "Veronica Mars", emisiunea preferata a iubitei sale, iar restul banilor au fost donati unui spital de copii.

Reactia fetei, inregistrata de camera video a familiei, a fost pe masura efortului depus si poate fi vazuta mai jos:

Hackerul patimas

Una dintre cele mai traznite cereri in casatorie a fost facuta de Bernie Peng, un programator de 26 de ani din New Jersey, care a modificat scriptul jocului favorit al iubitei sale, astfel incat in momentul in care aceasta urma sa ajunga la un anumit scor, pe ecran sa apara imaginea spectaculoasa a unui inel "digital" cu safire si intrebarea "Te casatoresti cu mine?".

Tammy Li a fost incantata de cererea in casatorie si a recunoscut ulterior ca scorul la care trebuia sa ajunga pentru a primi propunerea era ... destul de scazut.

Mai mult, la aflarea vestii ca softul lor a fost spart, realizatorii lui au luat legatura cu Bernie si nu numai ca nu s-au suparat pe el dar in schimbul informatiilor oferite de acesta despre vulnerabilitatile produsului, le-au achitat tinerilor insuratei o parte din cheltuielile de nunta.

Cantand in ... soare

O propunere simpatica si mult mai usor de realizat decat anterioarele a fost si cea a lui Sean Palmgren. Acesta a cumparat mai multe umbrele, a aranjat totul cu familia si prietenii, dupa care si-a scos iubita la plimbare in parc.

Nu mica a fost mirarea acesteia cand i-a vazut pe toti aliniati si cu umbrelele deschise deasupra capului, cu toate ca afara era soare. Ca la un semn, acestia au aplecat umbrelele in fata iar tanara a putut citi literele ce stateau scrise, una cate una, pe ele. Ce scria de fapt? "Te casatoresti cu mine?".

Bineinteles ca raspunsul a fost da, iar umbrelele au fost folosite pentru a stavili potopul de lacrimi de bucurie ce au tasnit din ochii fetei.

Tom Cruise pe post de petitor

In 2004, cunoscutul actor american Tom Cruise a aparut la televiziunea portugheza pentru a o intreba pe o tanara pe nume Sonia, pe care nici macar nu o cunostea, daca vrea sa il ia de barbat pe cameramanul sau Joao Martins, cu care filmase la "Ultimul samurai".

"Sonia, trebuie sa te mariti cu Joao. Te rog. Ne-a innebunit. Se gandeste numai la tine cand sta in spatele camerei", a spus Tom .

In tot acest timp, nerabdatorul indragostit era la telefon cu iubita lui. Raspunsul a fost, bineinteles, "da".

La aflarea reusitei sale, in gluma, Cruise le-a cerut celor doi sa isi boteze viitorii copii cu numele lui.

In misiune prin Halo

Un impatimit al jocurilor virtuale s-a gandit ca isi va convinge mai usor iubita sa spuna "da" daca va adresa cererea in casatorie prin intermediul jocului lor preferat Halo 3.

Asa ca, in timp ce se jucau online, Moviesign (username-ul tanarului) si-a dus iubita, Furtive Penguin, intr-un loc unde i-a spus ca vor gasi o arma puternica necesara pentru invingerea inamicului.

In schimb, ajunsa acolo, fata a dat peste un mesaj scris cu armele din joc de catre partenerul ei, care editase anterior harta actiunii: "Te mariti cu mine ?".

Spre norocul lui, fata s-a decis pe loc desi ar fi putut sa astepte aparitia unei noi versiuni a jocului.

"A fi sau a nu fi"

Peste 10.000 de euro l-a costat pe ucraineanul Ghenadi Zaleschi, de 38 de ani, sa inchirieze o intreaga companie de teatru pentru un singur spectacol in care el urma sa apara pe scena si sa faca cea mai nastrusnica propunere in casatorie.

Zis si facut. Dupa ce a aranjat ca iubita lui sa aiba un loc in primele randuri, barbatul a intrat la un moment dat pe scena, costumat si mascat si, in loc sa spuna replica ce urma in piesa, s-a indreptat catre spectatori si a rostit cu voce tare: "Nu aceasta este doamna mea. Femeia pe care o iubesc se numeste Victoria si se afla in sala. Victoria, te mariti cu mine".

Raspunsul a fost, bineinteles....

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cereri casatorie ciudate , #intalniri