Cinci cadouri de Paste ce vor dura mai mult decat un ou de ciocolata

Sambata, 03 Aprilie 2010, ora 08:10
6264 citiri
Cinci cadouri de Paste ce vor dura mai mult decat un ou de ciocolata
Foto: ideaplaza

O data pe an, toata lumea se asaza la masa si se bucura de Invierea lui Iisus cu mancaruri alese, printre care si oua rosii. Tot potrivit traditiei, in aceasta perioada se impart cadouri. De cele mai multe ori, cadourile constau in oua de ciocolata si in general daruri "comestibile", insa ar fi cazul sa oferim cadouri putin mai utile si care vor dura mai mult.

Este adevarat ca de Paste trebuie sa oferim cadouri specifice. Decat sa cumperi un ou de ciocolata sau un iepure de ciocolata, nu mai bine ai lua o jucarie de plus sub forma de iepuras?

Iepurasul dragalas ii va tine micutului tau de urat in timpul somnului. De asemenea, ii poti oferi un iepuras viu. Este un mod aparte de spune cuiva "Te iubesc" sau "Paste Fericit".

O alta modalitate de a oferi putina bucurie unei persoane dragi este o planta. In loc sa oferi un buchet de trandafiri, mai bine mergi la o florarie si cumpara flori de primavara intr-un ghiveci.

Astfel, persoana draga tie va putea sa se bucure de mirosul placut al florilor si se va gandi la tine de fiecare data cand va uda planta. Aceste flori vor face casa persoanei dragi tie sa para mai plina de viata si o va aduce pe aceasta mai aproape de natura.

Cat costa curatenia de Paste?

Te-ai gandit la alte accesorii pentru casa? Bine ai facut, pentru ca acestea reprezinta un cadou foarte potrivit si pentru copii, si pentru oamenii mari, daca alegi ceea ce trebuie.

Trebuie sa alegi ceva cu adevarat frumos, care este folositor in fiecare casa si care se potriveste cu designul casei persoanei careia o oferi. Daca vei alege ceva practic, persoana respectiva il poate folosi in bucatarie, baie sau pentru a face orice altceva in casa. Daca este frumos, poate fi pus in living sau se pot juca copiii cu el.

De asemenea, tot in materie de accesorii, poti alege o decoratiune de Paste. De exemplu, o coroana de flori de sezon care sa intampine invitatii la intrarea in casa. Un suport pentru oua poate fi un cadou reusit si poate fi refolosit anual.

Pentru o femeie, un cadou de succes poate fi un set de bijuterii. In niciun caz nu ii cumpara mamei tale o tigaie, macar acum de sarbatori sa se poata bucura de alte cadouri.

De unde vine Iepurasul de Paste?

Un animal de companie este o idee foarte buna. Ar putea sa para o idee riscanta, insa trebuie sa te gandesti ca vei introduce o fiinta speciala in viata celor dragi si unii oameni sunt cei mai fericiti daca primesc astfel de cadouri.

Este neaparat nevoie sa te interesezi inainte daca persoanei respective ii plac sau nu animalele de companie. Daca este o persoana care nu agreaza aceste animalute, o sa ai parte de o reactie neplacuta din partea sa.

De asemenea, persoana ce va primi cadoul trebuie sa fie una responsabila. Aminteste-ti ca un animal de companie nu este o jucarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cadouri de Paste, #idei cadouri Paste , #intalniri