Cinci tipuri de femei pe care ar trebui sa le evite barbatii

Autor: Ana Ilie
Joi, 22 Ianuarie 2009, ora 12:36
8794 citiri
Cinci tipuri de femei pe care ar trebui sa le evite barbatii

Nu intotdeauna alegerile barbatilor in materie de femei sunt si cele mai fericite.

O femeie superba si intelegatoare se poate tansforma peste noapte in cea mai rea scorpie, sau, dimpotriva, femeia care pare severa si distanta poate fi cea mai draguta persoana.

Sunt insa si semne mai clare de atat care ar trebui sa le semnalizeze barbatilor ca acea femeie este "off limits". Cu alte cuvinte, scrie Sydney Morning Herald, barbatii ar face bine sa stea departe de urmatoarele tipuri de femei:

1 - Cea care flirteaza in nestire

Barbatilor le plac femeile care flirteaza, nu este nici uns ecret in asta. Sunt atrasi de acest gen de femei deoarece ele par amuzante, dragute si deloc timide.

Insa este o diferenta intre o tipa care flirteaza cu tine pentru ca te place si una care flirteaza cu toata lumea. Aceasta din urma este de ocolit, deoarece va face ochi dulci la toata lumea, inclusiv cel mai bun prieten al iubitului si tatal acestuia.

2 - Obsedata de casatorie

Imagineaza-ti ca esti barbat si intalnesti o femeie minunata. Ai parte de o prima intalnire extraordinara, ea este frumoasa, desteapta, sexy, insa, la un moment dat, incepe sa vorbeasca despre casatorie. Cum sa fie, unde, pe cine sa invitati, cati copii veti avea si unde vor merge ei la scoala.

O astfel de femeie pune sub presiune. In orice relatie sanatosa, cel putin primele luni trebuie sa fie "usoare" - fara probleme si presiuni legate de angajament, logodna si casatorie.

O femeie care "arde" aceste etape pune pe fuga barbatii, pentru ca nu se gandeste decat la felul in care sa-si implineasca prorpiile vise.

3 - Cea dependenta

Fata asta nu poate face nimic si nu poate merge nicaieri fara barbatul ei. II adopta imediat interesele, il suna de 15 ori pe zi si se eneveaza de cate ori nu e in preajma lui, sa-l controleze.

Dependenta are nevoie de atentie neintrerupta si o relatie cu ea este foarte solicitanta. Il va epuiza pe sarmanul barbat care-i cade in mreje cu cererile ei constante, cu nevoile ei, cu dorinta de a fi distrata tot timpul.

4 - Petrecareata

Cand o intalnesc prima data barbatii, cred despre ea ca este sufletul petrecerii, un ghem de energie si amuzamentCu toate acestea, cand ii arunca inca o privire, barbatii isi dau seama ca petrecerea chiar este toata viata ei.

O data ce trece amuzamentul, ce ramane a doua zi dupa petrecere? Cheful de distractie, trucurile ei numai bune de aratat la o petrecere, miscarile de dans, sunt bune in doze mici, insa petrecareata nu stie cand sa se opreasca.

Este greu sa ai o relatie sanatoasa cu aceasta femeie, o data ce s-a terminat petrecerea.

5 - Guraliva

Guraliva este o femeie care nu tace niciodata si abia se opreste ca sa traga aer in piept. Nu este preocupata decat de propria viata si face o drama din orice fleac.

Reprizele ei de vorbarie ii duc pe barbati la nebunie, mai ales ca se simt si in plus - guraliva nu se opreste niciodata sa auda si opiniile lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#sfaturi pentru cupluri, #femei enervante , #intalniri