Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

"Crimele impotriva modei", colectia de vara

Marti, 14 Iulie 2009, ora 00:15
7776 citiri
"Crimele impotriva modei", colectia de vara

De la pantaloni scurti - foarte scurti, la autobronzantul gros aplicat aiurea, la colaceii de grasime care curg pe deasupra blugilor cu doua marimi mai mici, vara este plina de ocazii in care poti sa comiti o "crima impotriva modei".

Incalzirea globala, un fenomen de temut, duce la scurtarea vertiginoasa a tivurilor la fuste si la inaltarea periculoasa a tocurilor. Dincolo de tristetea pe care o emana o pereche de blugi taiati pentru a fi purtati ca pantaloni scurti de oricine a trecut de varsta de 30 de ani, vara este un anotimp plin de capcane vestimentare, noteaza Independent.

Unele vedete au aflat-o chiar pe pielea lor si tocmai din acest motiv nu trebuie luate drept etalon.

Arbitrul modei in perioada Regentei, Beau Brummell, spunea ca "pentru a fi cu adevarat eleganta, o persoana nu trebuie sa fie observata". Chiar daca este arsita afara, iata cateva greseli care te fac neplacut de vizibil in ochii tuturor.

Bretelele vizibile ale sutienului

Cum da putin caldura, cum toate femeile reusesc sa gaseasca prin garderoba exact acel top care le lasa la vedere bretelele sutienului. Nu este sexy si nici macar placut vederii - o bretea neagra, rosie ba chiar si transparenta, trebuie ascunsa cu cea mai mare grija in spatele hainelor.

In definitiv, sutienul este o piesa "intima" de vestimentatie.

Tricou/maieu barbatesc scurt

Nu are importanta daca barbatul in cauza isi lucreaza abdominalii la sala de sport sau la sala de popice: o burta dezvelita de un tricou prea mic este interzisa cu desavarsire in public, ba chiar si in unele locuinte mai conservatoare!

Sosete cu sandale de vara

De indata ce da soarele, sexul tare incepe sa-si scoata la vedere sosetele albe: cu sandale si chiar papuci, sosetele albe ard retina oricui le priveste, ca sa nu mai vobim de epiderma cui le poarta.

Bine, unele incaltari au prostul obicei sa "roada" pielea neobisnuita cu contactul direct cu pantoful, insa, in general, un plasture rezolva aceasta problema.

Slapi in afara plajei

Dati vina pe brazilieni pentru aceasta situatie: daca nu inventau cel mai comod papuc din lume, nimeni nu l-ar fi purtat pana la exasperare in orice imprejurare. In afara plajei insa, sunt absolut interzisi (cu toate ca nimeni nu respecta aceasta regula, din motivele expuse mai sus).

Pot fi de piele, cu strasuri sau cu toc: slapii raman o incaltaminte prea "usoara" pentru birou, magazine, autobuz sau alte imprejurari care nu implica nisip si valuri.

Bronzul portocaliu

Bronzul portocaliu nu arata bine pe nimeni. Se vede de la o posta ca nu este natural si mai are si prostul obicei de a nu se intinde uniform pe piele, asa ca mai ganditi-va inainte sa iesiti astfel "bronzati" pe strada.

Sutien inchis la culoare, pe sub tricou alb

E vulgar sa arati intregii lumi ce porti pe dedesubtul tricoului alb. Fie alegi un sutien de culoarea pielii, fie schimbi tricoul.

Palarii de cowboy la barbati

Ce "merge" la o ferma din Texas nu arata bine neaparat si pe oraseanul european. Capetele incinse de soare pot fi acoperite su cu ajutorul altor piese, care nu fac trimiteri atat de evidente la un loc si o ocupatie specifica.

"Sunculite" peste pantalonii cu talie joasa

Daca dupa ce imbracati blugii constatati ca pe deasupra taliei se revarsa niscaiva colacei de grasime, e cazul sa treceti la o masura mai mare, in loc sa va felicitati pentru alegere si sa iesiti pe strada.

Rochiile maxi

E drept, sunt comode si ascund faptul ca n-ai mai trecut de mult pe la salonul de infrumusetare. Daca n-ai trup de silfida insa, mai bine evita rochiile maxi, care arata mai degraba ca un cort pe o persoana mai...maxi.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#sfaturi greseli moda, #moda greseli vara , #intalniri