Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum distrugi Ziua Indragostitilor? Cumparandu-i un cadou neinspirat

Sambata, 06 Februarie 2010, ora 08:00
3682 citiri
Cum distrugi Ziua Indragostitilor? Cumparandu-i un cadou neinspirat
Foto: yourtango

Ziua Indragostitilor se apropie si cuplurile au intrat in febra cumparaturilor. Fiecare se pregateste cum stie el mai bine pentru a-l impresiona pe celalalt, insa uneori ziua aceea minunata poate deveni un dezastru, daca nu te orientezi la un cadou potrivit.

Daca esti barbat si iti doresti ca Ziua Indragostitilor sa fie superba si pentru tine si pentru iubita ta, ai grija ce cadou ii cumperi doamnei din viata ta. In niciun caz sa nu fie unul dintre cele mentionate mai jos.

Aparatele de bucatarie reprezintan o idee foarte proasta atunci cand alegi un cadou pentru iubita ta, potrivit Ezine Articles. Este similar cu un abonament la un ziar.

Doar pentru ca foloseste un aparat zilnic sau saptamanal, nu inseamna ca este un cadou bun pentru Ziua Indragostitilor. Ca o regula generala, chiar daca unei femei ii place sa gateasca, nu vede in acest lucru ceva romantic.

Acest lucru este valabil si pentru masinile de spalat rufe, masinile de spalat vase, uscatoarele de par sau aspiratoarele.

Abonamente la reviste pentru femei. Este adevarat ca citeste in fiecare saptamana aceeasi revista, insa las-o pe ea sa aleaga ce isi doreste. Femeile nu vad intr-un abonament la o revista un cadou romantic.

La fel se intampla si in cazul cartilor care ofera ajutor intr-un anumit domeniu. Tu ai vrea sa primesti o carte despre cum sa ajungi un afacerist de succes de Ziua Indragostitilor?

Un cantar de baie. Da, este adevarat ca orice femeie trebuie sa aiba un cantar pentru a-si monitoriza greutatea, insa este nevoie sa ii faci acest cadou intr-o zi romantica?

Tot in aceasta categorie intra si abonamentele la o sala de fitness, un aparat de fitness, o carte de dieta, cardurile cadou pentru operatii estetice.

10 afrodisiace pentru Ziua Indragostitilor

O cina cu produse fast food. Vrei sa ai parte de o seara romantica? Stai departe de fast food. Sa fim seriosi, cat de romantic poate fi un burger sau un hot dog?

Nu toti isi permit sa mearga la un restaurant elegant, insa exista posibilitati mai romantice decat mancarea de la fast food. De asemenea, nu iti duce iubita intr-un bar in care sa urmaresti un meci de fotbal.

Daca nu esti sigur ce reprezinta cuvantul "romantic", intereseaza-te din timp, pentru a nu strica relatia.

Crezi sau nu, exista oameni care au impresia ca florile false sunt mult mai frumoase in comparatie cu cele naturale. Este adevarat ca sunt mai ieftine si rezista mai mult, insa nu frumoase.

Daca faci un sondaj printre femei, nu vei gasi multe care prefera aceste flori in locul celor naturale, insa vei gasi multe care au primit asa ceva. Asa ca, baieti, oricat de multe flori false are mama voastra in casa, iubitele voastre nu vor fi incantate de un astfel de cadou.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#cadou prost ziua indragostitilor, #cadouri Ziua Indragostitilor, #cadou femei ziua indragostitilor , #intalniri