Cum sa arati mai tanara

Duminica, 10 Mai 2009, ora 17:25
6863 citiri
Cum sa arati mai tanara
Foto: Million Looks

Prima impresie despre o persoana ne-o facem inainte sa purtam o conversatie cu ea, dintr-o singura privire creierul nostru a format deja un tipar, bazandu-se pe aparentele exterioare.

Hainele ne spun de cele mai multe ori ce varsta are o persoana, statutul sau social, profesia, caracterul, gusturile si toate asta la o singura privire.

De aceea tot hainele sunt cele care ne pot ajuta sa ne imbunatatim imaginea exterioara, chiar sa aratam mai tinere decat suntem in realitate. Redactorii de la Million Looks au gasit solutiile care te vor face sa arati mai tanara si mai proaspata.

Nu e nevoie sa apelezi la bisturiu, la injectii cu botox sau liposuctii ca sa fii o femeie frumoasa si tanara. Poti sa apelezi la hainele din sifonierul tau ca sa iti improspatezi imaginea.

Daca nu stii sa alegi culoarea potrivita la haine vei arata mai batrana decat esti de fapt. Chiar daca negrul iti da o nota de eleganta ai putea totusi sa optezi si pentru culori mai tari. Si daca nu poti renunta la hainele negre incearca sa le asortezi cu accesorii colorate, ca sa obtii un contrast de bun gust si de efect.

Daca lucrezi in domeniul afacerilor poti sa combini costumul cu o camasa colorata sau cu una alba. Vei arata serioasa, dar in acelasi timp si feminina. Culorile pastel vor da pielii tale o nuanta de prospetime. Femeile de varsta mijlocie vor fi avantajate daca poarta haine mov sau albastru deschis.

Exista o regula pe care nu trebuie sa o uiti: hainele largi, voluminoase si fara o forma definita te vor face sa arati mai in varsta. De asemenea, hainele prea stramte se potrivesc doar pe cele care au o silueta de invidiat. Ca sa ascunzi unele mici defecte trebuie sa iti cumperi doar haine care ti se potrivesc, ca sa arati celor din jur ca stii cum sa te imbraci.

Blugii sunt una dintre solutiile care te fac sa arati mai tanara. Insa nu alege sa porti blugi prespalati sau cu alte modele fanteziste, alege modelul clasic daca nu mai ai varsta adolescentei. Daca vrei sa porti fusta de blugi, marimea ideala pentru femeile trecute de 30 de ani este pana la genunchi.

Daca vrei sa arati mai tanara nu purta accesorii de plastic, deoarece vei arata ridicol. Ai nevoie de bijuterii facute cu pietre naturale si de dimensiuni mari.

Si cand este vorba de pantofi sa stii ca exista anumite reguli. Vei arata ridicol daca vei purta platforme foarte inalte. Poarta tocuri, dar nu neaparat stiletto. Poarta pantofii in care te simti bine si care dau o forma frumoasa piciorului tau.

Si totusi, toate trucurile de mai sus nu vor avea efectul scontat daca nu afisezi un zambet cuceritor si nu emani incredere in tine. Tineretea este o stare de spirit, asa ca experimenteaz-o si tu, niciodata nu e prea tarziu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#arati tanara, #poarta blugi, #haine colorate , #intalniri
Comentarii
F
Femeiile preocupate mereu de tinerete fara batranete si viata fara de riduri
rank 1