Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa fii infidel cu acte-n regula

Sambata, 17 Ianuarie 2009, ora 20:28
5952 citiri
Cum sa fii infidel cu acte-n regula

Infidelitatea este cel mai controversat mod prin care poti da gres intr-o relatie. In orice cuplu poate sa apara la un moment dat riscul ca unul dintre parteneri sa fie tentat sa insele. Studii recente au aratat ca neimplnirea sentimentala duce la infidelitate.

Infidelitatea nu se naste de pe o zi pe alta sau din greseala, ci dupa o perioada de timp cand realizezi ca experientele traite in compania cu altcineva devin mai interesante decat cele de langa partener.

Si te intrebi uneori, ce e mai bine? Sa te ascunzi de partener si sa-ti faci de cap pe la spate sau sa-i spui in fata celui de langa tine ca ai nevoie de altceva si ca pur si simplu nu te mai simti bine.

Sondajele arata ca cei mai infideli sunt barbatii, insa femeile vin din urma incercand sa egaleze din pacate procentajul.

Daca totusi vrei sa apelezi la aceasta metoda iata cateva sfaturi, ca sa fii infidel si sa-ti mearga.

1. Trece numarul de telefon in agenda cu un nume de sex opus. Daca iti vede vreun apel atunci cand nu esti langa telefon poti inventa o scuza, ca e un coleg/colega de serviciu care are nevoie de ceva de la tine.

2. Nu vorbi cu nimeni despre persoana cu care inseli. Poate ca ai simti nevoia sa te lauzi prietenilor cu noua achizitie, dar nu se stie niciodata cand si in ce conditii ai putea fi dat de gol.

3. Nu face gesturi romantice in public. Poate ca ti-ar placea sa va tineti de mana pe strada sau sa va sarutati in vazul tutuor, dar nu uita ca nu esti liber(a) si ai putea fi vazut de cunostinte comune, sau, cel mai grav, chiar de persoana care iti este inca jumatate.

4. Sterge semnele unei intalniri! O pata de ruj pe camasa barbatilor sau mirosul unui parfum necunoscut creeaza primele suspiciuni. Si mai ales nu-i permite amantului sau amantei sa iti lase semne ale iubirii interzise pe corp, precum zgarieturi, muscaturi, vanatai.

5. Fa-ti din locul de munca un aliat. Daca vei fi nevoit sa-ti justifici timpul, sustine ca ai mult de lucru la serviciu si ca ai fost nevoit sa stai peste program. Eventual iti poti lua cu tine si un teanc de hartii acasa, care sa-i confirme ceea ce tu incerci sa argumentezi. Cu toate acestea nu face un obicei din aceasta scuze.

6. Nu il/o neglija. Incearca sa nu uiti de datele sau evenimentele importante din relatia voastra, iar daca esti barbat mai ofera-i cate o floare din cand in cand.

7. Pari gelos. Daca te arati preocupat de relatiile amicale cu persoane de sex opus, ii vei da de inteles ca esti 100% implicat in relatia de cuplu, ca o iubesti si ca te temi sa nu fii inselat

8. Nu renunta la sex. Lipsa activitatii sexuale ar putea sa o puna pe ganduri vizavi de onestitatea ta si sa se intrebe daca nu cumva te-ai orientat catre o alta persoana.

A.B.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#infidelitate, #inselat in cuplu, #relatie extraconjugala , #intalniri