Cum sa fii mereu la moda, fara a renunta la stilul personal

Joi, 01 Aprilie 2010, ora 07:07
5779 citiri
Cum sa fii mereu la moda, fara a renunta la stilul personal
Foto: life 123

Ti s-a intamplat sa vezi o rochie intr-o revista si sa ti-o doresti la nebunie? Stai linistita, nu esti singura. Problema este ca nu orice bluza sau rochie din revista ti s-ar potrivi. Atunci cand alegi o haina trebuie sa fii atenta la tesatura, culori si la forma corpului tau.

Citeste in continuare cateva sfaturi practice si atemporale in materie de moda.

Poarta culori potrivite cu fata ta, te sfatuieste Life 123. De exemplu, daca vei alege o culoare asemanatoare cu ochii tai, o sa scoti in evidenta frumusetea ta naturala.

Pe de alta parte, unele culori iti pot distruge imaginea. Daca culoarea tenului tau este palida, nu trebuie sa porti alb in apropierea fetei. Cerceteaza bine ce culori ti se potrivesc si apoi cumpara haine in aceste nuante.

Data viitoare cand mergi la un magazin, probeaza mai multe esarfe asezandu-le in apropierea fetei si astfel vei observa ce culoare ti se potriveste si ce nu.

Culorile monocromatice reprezinta mai multe tonuri ale aceleiasi nuante si in unele cazuri te fac sa pari mai slaba. Este adevarat ca nuantele inchise slabesc cel mai mult. Daca nu doresti sa te imbraci in culori monocromatice tot timpul, combina negrul cu bleumarin. De asemenea, poti combina una dintre aceste culori cu maro, alb sau bej.

Incearca sa limitezi numarul culorilor dintr-o tinuta. Purtarea mai multor culori batatoare la ochi in acelasi timp se incadreaza la sectiunea "Asa nu", mai ales in cazul celor ce vor sa para mai supli.

De exemplu, daca ai sanii foarte mari, incearca ca sa porti culori inchise in partea de sus si culori mai deschise in jos.

Si femeile grasute trebuie sa fie la moda in 2010 (Galerie Foto)

Hainele dintr-un material moale, care cade delicat pe trup, pot face parte din garderoba ta. Materialul moale, fluid, ce pare ca atarna pe trupul tau, va crea o linie mai atragatoare in comparatie cu unul rigid.

Un sutien de sustinere poate fi de mare ajutor. Achizitionarea unui sutien potrivit are o importanta foarte mare pentru o femeie. Atunci cand mergi sa cumperi un sutien trebuie sa fii realista, sa nu te lasi incantata de culori si forme inedite, si sa cumperi unul potrivit cu corpul si stilul tau.

Opteaza pentru fibre naturale. Moda se schimba foarte repede si esti tentata sa cumperi ceva din poliester, gandindu-se ca o sa porti piesa respectiva foarte putin inainte de a renunta la ea. Chiar daca vei purta putin acel tricou, nu este o idee buna sa porti haine din poliester, atat din punct de vedere al imaginii cat mai ales a sanatatii pielii tale.

Daca iti place la nebunie o anumita haina, insa nu se incadreaza in tendintele din moda anului acesta, nu o arunca. Moda revine o data la cativa ani, asa ca vei avea ocazia sa o mai porti si alta data.

Tendintele in moda nu trebuie urmate 100%, daca nu ti se potrivesc. De exemplu, nu trebuie sa scurtezi toate fustele din garderoba doar pentru ca intr-un an se poarta mini. De asemenea, panatalonii cu talie joasa nu se potrivesc tuturor femeilor.

Sfaturi pentru sanatatea si frumusetea mamelor

Nu purta foarte multe accesorii in acelasi timp, pentru a evita stilul "incarcat".

Accesoriile potrivite pot fi un element forte al stilului personal. Din pacate, prea multe accesorii se incadreaza fara probleme la categoria "Asa nu".

De exemplu, o persoana cu bustul mare trebuie sa evite colierele lungi. De asemenea, nici curelele late nu sunt recomandate femeilor cu pieptul mare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#sfaturi moda, #sfaturi femei moda , #intalniri