Cum sa fii o mamica sexy

Luni, 15 Martie 2010, ora 07:46
3281 citiri
Cum sa fii o mamica sexy

Meseria de mama este una dintre cele mai dificile din lume, dar asta nu inseamna ca daca ai un copil, sau mai multi, inseamna ca nu trebuie sa fii o femeie sexy care are grija de ea.

Daca nu stii exact ce trebuie sa faci ca sa fii o mamica sexy nu trebuie sa te descurajezi. Exista cateva mici detalii care te vor transforma intr-una daca vei respecta niste sfaturi date de cei de la She Knows.

De aceea, nu trebuie sa porti niciodata cand iesi in oras sau la cumparaturi o geanta urata. Daca ai un copil mic alege o geanta supradimensionata din piele ca sa ai loc sa transporti toate lucrurile de care ai nevoie. Daca copilul tau este mai mare atunci poti sa investesti intr-un model de poseta care iti place si care ti se potriveste. Nu neglija acest aspect important.

De asemenea nu uita ca trebuie sa te imbraci corespunzator varstei pe care o ai. Daca nu ai idee cum sa faci asta copiaza si tu vedetele care sunt mamici si au o varsta apropiata de a ta. Daca ai in jur de 20 si ceva de ani poti sa o iei ca si reper pe Ashlee Simpson, daca ai 30 si ceva de ani o poti "copia" pe Gwen Stefani si daca ai trecut de 40 de ani vei fii o mamica sexy daca te vei imbraca ca Halle Berry.

Daca vrei sa fii o mama sexy nu trebuie sa porti adidasi oriunde te duci, chiar daca pare foarte comod. Acestia sunt admisi doar in momentul in care te duci la sala. Tot pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le detii in calitate de mama este o pereche de blugi. Dar asta nu inseamna ca orice pereche de blugi va fi cea mai buna alegere. Asadar, alege niste jeansi care vor sta bine pe tine si iti vor evidentia formele.

Chiar daca esti o femeie ocupata cu copiii, familia si munca nu neglija parul. Mergi macar luna la coafor si ai grija de frumusetea parului tau.

Mamicile sexy nu vor iesi niciodata din casa fara un machiaj de baza fie ca se duc cu copiii la plimbare sau la cumparaturi. Putin rimel, putina pudra si o crema cu factor de protectie sunt lucruri de care nu trebuie sa uiti niciodata.

In zilele insorite nu trebuie sa iti uiti ochelarii de soare acasa, dar nu uita sa alegi forma potrivita. De asemenea ca sa fii o mamica si o femeie sexy trebuie sa porti sutienul potrivit. Unul cu push up te va ajuta sa ai un decolteu atragator si te va face sa te simti bine in propria piele.

Printre altele nu trebuie sa neglijezi in niciun fel alimentatia. Daca vei consuma hrana sanatoasa vei avea energia de care ai nevoie ca sa fii o mamica gata oricand de actiune.

De asemena nu uita sa razi cu copiii tai, sa porti accesoriile potrivite si din cand in cand sa iti iei o pauza ca sa te ocupi de pasiunile tale. Asa iti vei incarca bateriile, vei fi sigura pe tine si vei arata sexy. Nu e greu sa fii mama pana la urma urmei, daca asta iti doresti cu adevarat.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#mamica sexy, #meserie mama sexy , #intalniri