Cum sa nu iti sperii partenera la prima intalnire - secrete non-verbale

Luni, 08 August 2011, ora 12:08
7494 citiri
Cum sa nu iti sperii partenera la prima intalnire - secrete non-verbale

Primele intalniri sunt extrem de dificile, intrucat nu iti cunosti prea bine partenera si esti atent la fiecare gest de-al ei, astfel incat sa intelegi ce simte fata de tine. Din pacate, stii ca si ea te monitorizeaza cu aceeasi atentie, fapt ce te face sa fii stangaci si sa nu reactionezi cum ai face-o in mod normal.

In acest caz, s-ar putea ca din cauza stresului sa transmiti alt mesaj corporal fata de cel dorit, iar femeia sa creada ca nu te simti bine in compania ei si de aceea esti stanjenit. Iata la ce trebuie sa fii atent, potrivit Askmen:

Tine picioarele indreptate spre ea

Acest lucru s-ar putea intampla oricum, fara ca tu sa te gandesti in mod intentionat. Cand iti place o persoana, corpul se indreapta in mod inconstient inspre ea. Ai grija ca picioarele tale sa nu fie indreptate inspre fata sexy de la bar, caci partenera ta s-ar putea sa observe acest lucru si sa nu fie prea incantata.

Nu o bate pe umar cand o imbratisezi

O imbratisare la sfarsitul intalnirii este un semn destul de bun, dar din cauza emotiilor s-ar putea sa fii tentat sa o bati usor cu palma pe spate. Acest lucru nu este deloc indicat, caci ii vei transmite un mesaj de prietenie, in niciun caz unul romantic. In plus, femeia ar putea intelege din nou ca nu te simti confortabil in prezenta ei.

Te misti prea repede

S-ar putea ca, fara sa-ti dai seama, sa faci unele miscari prea rapide atunci cand mananci, cand mergi sau cand gesticulezi. Asta poate denota o lipsa de incredere in sine, fapt care reprezentantelor sexului frumos nu le convine deloc.

Impresia pe care vrei sa o lasi este cea a unui tip sigur pe el, convingator si calm, asa ca ai grija si la cele mai mici detalii.

Dai din cap prea mult

Daca dai din cap prea mult atunci cand partenera vorbeste, ea va putea crede ca nu intelegi o iota din ce-ti povesteste, ci doar vrei sa fii dragut si sa nu o superi. In principiu, in loc sa-i arati ca esti interesat, dai dovada de lipsa de interes. Nu sta nici stana de piatra, arata-ti acordul din cand in cand, dar nu mai mult decat este cazul.

Adapteaza-te stilului ei de a vorbi

Atunci cand porti o conversatie cu o femeie, daca ea are un stil de a vorbi mai rapid iar tu esti mai molcom, vei crea impresia ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Acorda atentie nu doar limbajului trupului, ci si celui verbal, adaptandu-te in functie de situatie.

Iti incrucisezi bratele

Poate ca atunci cand stai cu mainile incrucisate te simti tu cel mai bine, dar pentru potentiala iubita va fi doar un semn ca esti inchis sau ascuns fata de ea. Desi nu te vei simti decat foarte rar confortabil si linistit la o prima intalnire, nu face acest gest care denota o lipsa totala de interes si nicio dorinta de a va apropia.

Ii invadezi spatiul

Uneori, in loc sa fii prea retras, cazi in cealalta extrema si devii prea impulsiv, moment in care iti agasezi, fara sa-ti dai seama, partenera, si ii invadezi spatiul personal. Poti ajunge sa stai atat de aproape de ea incat sa o sufoci. Chiar daca in rest nu ar avea ce sa iti reproseze, pe multe femei le deranjeaza acest aspect.

Te agiti prea mult

Te joci cu toate obiectele de pe masa, bati din picior si iti rotesti privirea in jur. Tu ce ai intelege din acest comportament? Cel mai adesea el reprezinta lipsa de interes, plictiseala sau chiar enervare. Controleaza-ti emotiile si nu te mai agita atat de mult.

Prea mult privit in ochi

Toata lumea recomanda sa-ti privesti partenera in ochi pentru a-i arata ca esti sincer si ca o placi. Dar cum intotdeauna ce este prea mult strica, ea s-ar putea sa se simta obosita si jenata de atata privit intens. In plus, poate sa creada ca este doar un truc de-al tau de a te face mai credibil.

O atingi

Poate ca tocmai ati ras amandoi la o gluma, dupa ce ati baut un cocteil, si ti se pare mai mult decat normal sa o atingi pentru o perioada scurta de timp. Nu face acest lucru, cel putin nu de la prima intalnire. Aproape toate femeile vor crede ca esti interesat doar de sex. O poti atinge, foarte subtil, doar daca ea face acest lucru prima, astfel incat sa intelegi ca nu ii creezi vreun disconfort prin apropierea fizica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#intalnire sfaturi, #prima intalnire sfaturi, #prima intalnire limbaj nonverbal, #prima intalnire comportament, #prima intalnite atitudine, #intalnire romantica limbaj corp , #intalniri