Cum sa te fardezi pentru o petrecere?

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 12:19
3928 citiri
Cum sa te fardezi pentru o petrecere?
Foto: Daily Mail

Inainte de a merge la o petrecere cauti rochia perfecta, pantofii potriviti, accesoriile care sa te avantajeze si la sfarsit iti pui problema machiajului. Desi te gandesti ca o sa fie floare la ureche, in momentul in care trebuie sa te apuci de fardat realizezi ca nu esti sigura ce culoare sau ce model sa aplici.

Dupa ce rochia a fost aleasa, pantofii asteapta cuminti la iesire, accesoriile astepta sa sara pe tine si sa te faca regina petrecerii, urmeaza pasul ce poate ruina toata munca de pana acum daca nu este facuta cum trebuie.

Make-up artistul Sophie Oliver si Daily Mail te invata cum sa te pregatesti pentru o seara perfecta.

In primul rand trebuie sa te pensezi. O femeie nepensata nu va reusi sa isi puna ochii in valoare. Chiar daca suferi foarte tare atunci cand te pensezi, ai grija sa ai sprancene ingrijite. Apoi trebuie sa aplici o crema de baza iluminatoare si in jurul ochilor sa dai cu un creion evidentiator.

Utilizand o pensula moale si mica, aplica fard albastru pe peoapa superioara, doar pana la baza sa, adica pe partea de jos a ploapei superioare. Folosind o pensula mica fardul va avea o nuanta mai deschisa pe aceasta parte a ochiului.

Acum urmeaza sa iei o pensula mai mare si sa aplice fard pe partea de sus a pleoapei superioare, avand grija sa nu ajungi chiar la spranceana.

Aplica dermatograf albastru in jurul marginii ochiului. Incepe din partea interioara a ochiului subtire, tragand spre partea exterioara, unde linia va fi putin mai groasa.

Foloseste un rimel negru si adauga mai multe straturi pe gene. Pentru restul fetei, pastreaza o linie de machiaj mai usoara. Adica foloseste nuante neutre pentru fardul de obraji si ruj, astfel incat ochii sa iasa in evideta.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#sfaturi machiaj petrecere, #pasi machiaj perfect , #intalniri
Comentarii