Cum sa te imbraci ca sa arati mai slaba

Joi, 07 August 2008, ora 11:30
5780 citiri
Cum sa te imbraci ca sa arati mai slaba

Exista solutii salvatoare si pentru femeile care au forme mai generoase. Daca nu ai reusit sa tii pana la capat ultima cura de slabire, vei putea ascunde acest lucru cu ajutorul vestimentatiei.

Tinutele in negru, tocurile inalte, fusta croita in A, parul drept si suvitele te ajuta sa arati mai slaba, informeaza site-ul femeia.ro.

Insa hainele din satin, cele tricotate largi, buclele si machiajul cu sclipici sunt lucrurile care nu avantajeaza o femeie mai plinuta.

Daca iti vei accesoriza tinuta cu o pereche de pantofi cu tocuri vei arata mai inalta, mai slaba si te vei simti sexy.

Daca nu ai un gat gratios poarta camasi cu gulere ridicate sau mai inalte.

Acest defect va fi accentuat daca vei purta lanturi sau siraguri scurte, mai ales cele din margele voluminoase, esarfe mici, decolteuri patrate sau cele inguste si rotunde.

Cerceii cu surub, lungi si ingusti, cu muchii si forme alungite, dau fetei un efect de alungire.

Evita insa clipsurile mari si rotunde sau cerceii spanioli mici.

Pentru a contracara umerii "uriasi" aveti grija ca bluzele, puloverele, jachetele si sacourile sa fie relativ mulate pe corp.

Daca sanii tai ti se par prea mari, alege decolteurile in V sau fara rever si gulerul cu varfuri foarte ascutite.

Manecile scurte si inguste, bufante sau in forma de trompeta nu sunt recomandate persoanelor cu bratele prea groase.

In schimb, ele pot opta pentru maneci evazate si materiale fluide, dar in croieli inguste, pe langa corp, nu prea largi.

Hainele care accentueaza linia taliei sunt ideale pentru femeile care au un posterior prea mare si coapsele prea largi.

Rochiile lungi si largi, stilul "empire", orice articol vestimentar care are talie sau centura creeaza iluzia unui posterior mic, deoarece scot in evidenta talia.

Daca ai gambele prea groase poarta o fusta sau o rochie pana la genunchi asortata cu o pereche de sandale cu toc si picioarele tale vor arata mult mai suple.

Acelasi efect il au cizmele si pantofii cu toc lat.

Dresurile si incaltamintea de aceeasi culoare dau un efect de alungire a picioarelor, la fel si pantalonii extralungi, drepti sau largi, purtati cu tocuri inalte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
Un preot a refuzat să spovedească o femeie de 87 de ani, pentru că nu aparține de sectorul său pastoral. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului
Un preot a refuzat să spovedească o femeie de 87 de ani, pentru că nu aparține de sectorul său pastoral. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului
Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că face cercetări după ce un preot a refuzat să spovedească o femeie pentru că nu aparţine de sectorul său pastoral, iar cazul a ajuns în analiza...
#vestimentatie, #ideala, #femeie, #silueta, #slaba , #intalniri