Cum sa te infrumusetezi singura acasa

Duminica, 09 August 2009, ora 21:04
8561 citiri
Cum sa te infrumusetezi singura acasa

In vremurile in care fiecare are conditiile necesare sa faca aproape totul singur, si ingrijirea cosmetica a corpului vostru se poate realiza in propria casa.

Daca parul vostru are o culoare degradata, iar unghiile necesita o noua manichiura, atunci nu va ramane de facut decat sa incercati sa le dati singura un nou aspect.

In plus, economisiti timp si bani. Iar in vremuri de criza orice banut economisit v-ar fi de folos, cu atat mai mult cu cat scapati si de gura sotului care bombane ca iar ati dat bani la salon.

Pentru a va ingriji singura la domiciliu, nu va ramane decat sa urmati sfaturile date de Kansas.com.

Pentru ingrijirea fetei va puteti folosi de ingrediente naturale cunoscute de ani de zile. Tot ce trebuie sa stiti este tipul de piele - normal, uscat sau gras. Apoi folositi urmatorul tratament de fata o data la doua saptamani.

-Curatati fata cu ceea ce folositi in mod normal, insa evitati sapunurile dure. Ar fi de preferat sa folositi sapun negru din Africa sau produse de tipul Eucerin sau Neutrogena.

-Odata ce pielea este curata, faceti o infuzie cu abur pentru deschiderea porilor. Luati un litru de apa fierbinte, adaugati cinci pliculete de ceai, de recomandat musetel sau de menta, puneti tot intr-un castron, puneti un prosop peste cap si respirati in abur pentru doua-trei minute.

-Luati o perie aspra, faceti un amestec de zahar tos cu ulei de masline si intindeti pe fata, intr-o miscare ascendenta, masand usor, timp de un minut. Cei cu pielea grasa ar trebui sa se concentreze pe zona T.

-Folositi o masca pentru a inchide porii. Daca aveti pielea uscata, folositi o crema grasa ca baza si adaugati cateva picaturi de ulei de lavanda.

-Mai puteti face o masca din fulgi de ovaz si un ou alb. Dupa ce se formeaza o consistenta lipicioasa, se aplica uniform pe fata si se lasa timp de 15 minute.

-Ultimul pas este tonifierea fetei. Acest lucru se face prin amestecarea a jumatate de lingurita de suc de lamaie cu doua linguri de apa rece si clatiti.

Ingrijirea unghiilor de una singura este chiar mai simpla decat pare.

-In primul rand, trebuie curatate unghiile. Faceti apoi un tratament folosind cateva picaturi de ulei de masline sau sau alt ulei esential.

-Luati cateva bucati de vata, incadrati degetele in mingiuta de bumbac si acoperiti in folie de staniol.

Lasati-le pe timp de cinci minute, apoi eliminati bumbacul.

-Dupa acest pas, cuticulele se vor elimina mai usor. Atentie insa, nu impingeti prea mult cuticulele pentru ca riscati sa deteriorati partea unghiilor care este in crestere.

-Daca vreti sa aveti unghiile stralucitoare, luati un tampon moale, cu ulei de masline, si il rulati de mai multe ori pe intreaga suprafata a unghiilor in miscari circulare.

Ingrijirea parului nu trebuie sa fie un impediment indiferent daca este vorba despre tunsul sau vopsitul parului.

-Practic nu trebuie sa investiti decat intr-o pereche de foarfece de calitate. Pentru a te tunde, tine parul umed si pieptana-l pe spate. Taie incet si apoi verifica-i lungimea si atunci cand il usuci.

Femeile care au parul lung si vopsit nu trebuie decat sa isi intretina culoarea la radacini. Gasiti o culoare care va place, purtati manusi si o pelerina in timp ce va acoperiti parul cu vopsea si munca este gata.

-Daca nu stiti cum sa procedati, urmati instructiunile de pe cutia de vopsea.

-Aveti nevoie de un mod simplu de a-ti prelungi culoarea? Folositi un sampon pentru colorarea parului. Totul va fi mai simplu decat credeti. Trebuie numai sa aveti putina incredere in ceea ce faceti si in indemanarea voastra.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#ingrijirea fetei, #ingrijirea parului, #ingrijirea unghiilor , #intalniri