Cum stii ca te va cere de nevasta?

Sambata, 13 Septembrie 2008, ora 21:35
4415 citiri
Cum stii ca te va cere de nevasta?

Cel pe care il numeai in secret partener, de teama ca visul sa nu se naruie, te-a prezentat, in sfarsit, familiei sale, te-a sunat de cate ori ti-a promis ca o va face si ti-a trimis mesaje in momentele in care te asteptai cel mai putin sa le primesti.

Si, totusi, inevitabilul s-a produs. Te-a strigat, din greseala, si nu o data, pe numele fostei sale prietene.

Specialistii, intrebati de reporterii de la "Happen Magazine", te linistesc. E semn ca-ti va cere mana. Da, chiar si (mai ales daca) te-a strigat pe alt nume. In mintea lui te asociaza cu o relatie stabila, de durata. Iar de aici nu mai poate fi mult pana la inelul stralucitor.

Iata semnele care ar trebui sa te determine sa consulti deja revistele pentru mirese:

1. Mai putin sex

Mai putina activitate din dormitor, masina sau oricare alt loc al vostru nu inseamna ca-si pierde interesul. Dimpotriva. Doar ca nu mai simte nevoia sa-ti demonstreze ce armasar de rasa este.

In plus, studiile au aratat ca perechile care nu exagereaza cu sexul rezista in timp. Barbatii ajung la un moment in care, desi isi doresc ca partenera sa le fie alaturi in fiecare noapte, nu isi doresc neaparat sa faca sex. Mancarea chinezeasca si serialele stupide ajung chiar sa fie fantezia lor suprema.

2. I-ai cunoscut toti prietenii

Daca te-a dus sa-i cunosti toti prietenii, (de fapt sa-i lase pe ei sa te cunoasca!) inseamna ca se simte indeajuns de comfortabil in relatia pe care o are cu tine. Atentie, daca i-ai cunoscut toti prietenii. Doar cativa nu se pun!

3. Stie despre viata ta mai multe decat iti amintesti tu

Omul asta chiar te asculta! Si stii ce rar se intampla asta in cazul barbatilor. Te asculta pentru ca vrea sa stie cat mai multe despre tine, pentru a te castiga.

Poti sa fii sigura ca te vrea alaturi daca a retinut care dintre surori nu ti-a inapoiat hainele, in adolescenta, sau daca iti spune ca friptura pe care tocmai ai comandat-o are garnitura aceea de morcovi oribila, care tie iti displace.

Exista si barbati care n-au retinut o iota din ce le-a spus fosta partenera, actualmente nevasta, pensionara si cu cativa nepoti. Dar este clar ca orice barbat care face un asemenea efort incearca sa-ti spuna ceva.

4. Nu mai iese in oras atat de mult

Daca obisnuia sa se foloseasca de orice scuza pentru a petrece "cu baietii" cat mai mult si, dintr-o data, s-a potolit, e semn ca vrea sa se aseze la casa lui. Pur si simplu nu mai simte nevoia sa umble "brambura". Si sa nu crezi ca nu iese ca sa iti faca tie placere.

Psihologii spun ca, brusc, simte nevoia sa petreaca mai mult cu tine pentru ca isi doreste un angajament pe termen lung. Ciudat sau nu, s-ar putea sa-ti ceara sa va intalniti si cu alte cupluri sau familii.

"Baietii" vor ramane usor in urma. Nu de tot, va mai simti chemarea sa-i vada. Exact atat cat sa te intalnesti si tu cu fetele, la o sesiune de pedichiura.

"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
Nu este niciun secret că a te simți confortabil în avion poate fi o provocare. Pasagerii sunt limitați în pozițiile pe care le pot adopta într-un spațiu restrâns. Asta nu a împiedicat...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#cuplu, #sex, #casatorie, #familie, #inel, #logodna , #intalniri