Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Cum te porti daca prietenul tau ti-a devenit iubit

Duminica, 28 Martie 2010, ora 20:39
4662 citiri
Cum te porti daca prietenul tau ti-a devenit iubit

Tranzitia de la amicitie la o relatie de iubire poate fi una grea pentru ambele persoane, mai ales daca cei doi au in spate o prietenie de ani de zile si initial nu si-au dat seama ca ar putea evolua spre altceva.

Se intampla adesea ca doua persoane sa isi dea seama, la un moment dat, ca se iubesc desi pana atunci credeau doar ca sunt prieteni buni care impartasesc pasiuni comune. Daca esti in aceasta situatie si nu stii cum sa procedezi cei de la All womens talk iti dau cateva sfaturi care iti vor veni in ajutor.

Nu fii prea prietenoasa, pentru ca lucrurile s-au schimbat putin. Daca vedeti un film impreuna trebuie sa ai o alta atitudine ca el sa te vada intr-o alta lumina asa ca arata-te entuziasmata si impresionata atunci cand e cazul.

Daca pana acum erai obisnuita sa ii spui totul asa cum faci cu restul prietenilor tai, acum lucrurile se schimba. In primul rand, nu uita ca trebuie sa modifici imaginea lui din capul tau ca sa nu cazi in capcana de a-i spune lucruri pe care nu trebuie sa le stie. Putin mister nu strica intr-o relatie.

Fa un efort si ai grija de tine. Daca in trecut puteai sa te intalnesti cu el desi nu iti statea parul bine, acum lucrurile s-au schimbat. Ai grija de aspectul tau exterior ca sa poti sa il seduci si sa-l impresionezi.

In loc sa mergeti la petreceri comune, alege sa mergeti la o intalnire romantica. Sa vina sa te ia de acasa si tot tacamul... Asa o sa va creati alt fel de amintiri, de indragostiti.

Incercati sa nu grabiti lucrurile, chiar daca va stiti de multa vreme. Nu e cazul sa ajungeti direct in pat pana nu va obisnuiti cu ideea ca sunteti iubiti, nu doar prieteni.

Nu uita sa ii adresezi complimente. Chiar daca el stie ca iti plac parfumul sau hainele lui, asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa ii spui. Fa-i complimente.

Fii protectoare si poarta-te cu el ca o iubita, nu ca o prietena. Dar nu exagera, adica nu da in gelozie patologica. Nu este ceva de dorit.

Spune-i ca ti-e dor de el atunci cand iesi in oras cu fetele. Asa o sa isi dea seama ca sentimentele voastre sunt mai puternice.

Tine-l de mana cand mergeti in oras si saruta-l. La inceput o sa fie ciudat pentru ca sunteti obisnuiti sa fiti doar prieteni, dar acum lucrurile s-au schimbat asa ca trebuie sa va obisnuiti.

Un alt lucru pe care nu trebuie sa il neglijezi este sa ramai tu insati. Nu incerca sa te transformi in fost lui iubita, sau iubita pe care o vrea, sau orice altceva. El te iubeste pentru ceea ce esti, asa ca nu strica asta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#tranzitie prieten iubit, #relatie dragoste prieteni , #intalniri