Ziare.com

Curatenia de primavara: ce produse folosesti?

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 19:16

   

Curatenia de primavara: ce produse folosesti?
Chiar daca afara este inca frig si ninge, curatenia de primavara nu are cum sa astepte. Gospodinele de pretutindeni (si nu numai doamnele!) isi planifica in aceasta perioada marea operatiune de curatenie.

Afla de la Madalina Bantoiu, marketing executive Johnson Wax ce produse iti recomanda pentru curatenia de primavara, dar mai ales cum sa le folosesti corect.

Produsele pentru parchet se pot folosi si pe mobila? Dar invers?

Fiecare dintre produsele SC Johnson urmareste rezolvarea problemelor la nivelul unei anumite suprafete. Din acest motiv, gama pentru ingrijirea lemnului cuprinde atat produse pentru ingrijirea pardoselilor, cat si produse pentru mobila.

Recomandarea noastra este ca fiecare produs cumparat sa fie utilizat conform instructiunilor si numai pe tipurile de suprafete indicate, aceasta deoarece produsele in sine au fost concepute, testate si avizate numai pentru suprafetele mentionate.

Mobila lacuita se intretine diferit fata de cea nelacuita?

Mobila - lacuita sau nelacuita - se intretine conform indicatiilor primite de la producatorul acesteia. In ce priveste produsele Pronto, acestea sunt utilizabile pe toate tipurile de suprafete din lemn tratat, iar pentru suprafetele netratate se poate utiliza crema Pronto lemn viu.

Exista restrictii in ceea ce priveste utilizarea produselor de aromatizare a aerului din locuinta?

Odorizantele de interior sunt utilizate pentru improspatarea/parfumarea aerului din camera. Instructiunile de utilizare in siguranta prevad acele informatii specifice tipului de produs, precum:

- aerosolii (sprayurile) nu se pulverizeaza pe tesaturi, perdele, canapele etc., ci numai in aer.

- lumanarile/uleiurile parfumate trebuie manipulate cu grija, nu se ating in timpul arderii si nu se lasa nesupravegheate;

- aparatele electrice nu se lasa in functiune daca nu sunt urmarite corespunzator; cand parfumul s-a terminat, aparatul trebuie scos din priza. Este imperios necesara citirea instructiunilor de folosire inainte de prima utilizare a produsului tocmai pentru a evita producerea unor accidente sau folosirea incorecta a acestuia.

Iti recomandam

* Pentru vase: Fairy Lemon, Pur, Axion
* Pentru geamuri: Ajax Floral, Clin, Rivex
* Pentru suprafetele lucioase si electrocasnice: Cif Cream, Sano Forte Plus Trigger
* Pentru mobila: Sano Furniture Aerosol, Pronto lemn curat

Afla mai multe idei de decor de pe www.casa-gradina.ro.


Sursa: Revista Casa si gradina

Productie: Petra C. Ene
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2134 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor