Daruri de nunta eco

Joi, 12 Noiembrie 2009, ora 21:31
2274 citiri
Daruri de nunta eco
Foto: Saidaonline

Ai un cuplu de prieteni care isi doresc sa porneasca la drum impreuna, intr-o casnicie? Sunt precoupati de viitorul planetei, si vor sa traiasca intr-un mediu curat si ecologic? E cu atat mai usor sa le gasesti un cadou de nunta.

Poti sa cumperi ceva util si durabil, care se va potrivi perfect in casa celor doi proaspat casatoriti. Un set de mobila din bambus, o lenjerie de pat din bumbac, prosoape din bumbac sau halate eco: indiferent ce ai alege, cu siguranta cuplul va fi incantat, arata TheDailyGreen.

In plus, vei iesi in evidenta prin simplitate si eleganta: cu siguranta ca mireasa iti va multumi ca nu i-ai adus un robot de bucatarie sau un set de tigai, ca restul invitatilor.

Mobila din bambus nu este nici scumpa, nici greu de asortat cu orice ai prin casa. Se potriveste perfect unui stil minimalist, care cu siguranta este agreat de doi iubitori ai naturii.

Lenjeria de bumbac este un must-have pentru orice ecologist. Cu siguranta ca cei doi au deja un set, insa nu strica inca unul. Cel mai bine este sa alegi un model simplu, fara culori, pentru ca procesul de vopsire a textilelor dauneaza mediului.

Nu e nevoie sa arunci o avere pe o opera de arta scumpa. Poti sa cumperi tablouri "naturale", ca cele de mai sus: o specie de planta uscata si inramata este de ajuns pentru a realiza un decor placut.

Daca vrei sa faci cadou sfesnice sau vaze, trebuie sa fii original: la o nunta, in acest domeniu e concurenta mare. Pentru prietenii preocupati de mediul inconjurator poti confectiona astfel de obiecte din materiale reciclate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#daruri nunta eco, #ecologie dar nunta, #cadou nunta prieteni , #intalniri