Fita verii 2008: tatuajele

Sambata, 30 August 2008, ora 13:20
8942 citiri
Fita verii 2008: tatuajele

Tatuajele au fost unul dintre cele mai ravnite accesorii din aceasta vara. In cazul in care nu te-ai hotarat ce tatuaj sa alegi, poti, oricum, sa incerci de mai multe ori.

Nu vei mai avea motive sa spui ca te-ia plictisit de simbolurile pe care le-ai ales, de vreme ce exista tatuaje temporare.

Chiar si vedetele nu s-au oprit la primul tatuaj, mai mult, le-au inclus in stilul lor de viata. Topul vedetelor cele mai tatuate a fost realizat de Vanishing Tattoo si ofera in plus istoria fiecarui tatuaj si o galerie foto.

Tatuajele temporare iti ofera varietatea de care ai nevoie. In functie de stilul tau, tatuajele vor transmite ceea ce doresti.

Daca iti place sa mergi prin cluburi, poti opta pentru tatuajele speciale pentru club, asa cum o face nonconformista Corina care colaboreaza cu Marius Moga.

Exista nenumarate categorii pentru cei care se tatueaza. Unii isi fac tatuaje din dragoste pentru partener sau familie, altii pentru animalul preferat,precum Pink care si-a imprimat chipul catelului ei,Elvis si altii din motive pur estetice, ascunzandu-si cicatricile.

Astfel, Angelina Jolie are un tatuaj pentru fiecare etapa din viata ei.

In ultima vreme si-a tatuat datele de latitudine si longitudine ale locurilor de nastere ale celor trei copii adoptati care s-au suprapus peste tatuajul facut din dragoste pentru Billy Bob.

Pe corpul frumoasei Angelina poti admira un dragon si un tigru tatuate pe spatele acesteia, iar pe umarul stang supervedeta are o rugaciune din simboluri budiste pentru fiul sau Maddox.

Asemeni Angelinei, David Beckham si-a facut tatuaje care arata legatura puternica cu familia. Pe langa incantatiile chineze care il protejeaza, numele Victoriei este scris in hindusa si este inconjurat de cel al copiilor.

Si Rihanna are o rugaciune in sancrita deasupra buricului, un semn al prieteniei in spatele urechii si un semn reprezentativ, o nota muzicala pe picior.

Tocmai pentru ca muzica este o expresie a personalitatii, o vedeta autohtona, CRBL are un tatuaj inchinat muzicii alaturi de 2 zaruri pe gat.

Kelly Osbourne, adopta un stil specific muzicii sale, are cate un craniu pe fiecare picior. Pentru mai multa senzualitate, Jessica Alba si-a tatuat o funda la mijloc.

Lista cu vedete tatuaje este deschisa si poti sa te inspiri chiar pentru un persoana apropiata pasionata de tatuaje. Un tatuaj ar fi o sugestie de cadou de ziua unui prieten.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#tatuaj, #vedeta, #top , #intalniri