Frumusetea de urgenta: Sterge de pe chipul tau semnele de oboseala

Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 12:06
3815 citiri
Frumusetea de urgenta: Sterge de pe chipul tau semnele de oboseala
Foto: Glamour

Sezonul petrecerilor a debutat in forta, insa diminetile de dupa o noapte de dans, distractie si alcool nu te incanta prea mult - si nici chipul tau nu este chiar in cea mai buna forma.

Din fericire, acest lucru poate fi indreptat prin cateva trucuri simple pe care poti sa le aplici cu incredere. Cei de la Glamour iti vin in ajutor si te invata ce sa faci.

In primul rand trebuie sa indepartezi orice dovada ca ti-ai pierdut noaptea petrecand. Foloseste apa calduta si o lotiune tonica ca sa indepartezi urmele machiajului. Dupa asta da drumul la apa rece si clateste-te de mai multe ori. Apa rece iti va tonifia fata si va stimula circulatia sangelui.

Dupa aceasta operatiune, trebuie sa te hidratezi corespunzator pentru ca alcoolul are o actiune de deshidratare.

Daca stii ca ai sa petreci toata noaptea, asigura-te ca dimineata ai in frigider o bautura cu amestec special de sodiu si minerale care ajuta corpul sa pastreze apa. Aceasta face minuni, asa ca nu omiteti sa va hidratati corespunzator.

Dupa o noapte intensa, aplica o crema hidratanta pe chip, gat si decolteu si un machiaj profesionist de buna calitate. De asemenea, puteti apela cu incredere si la produsele cosmetice organice care contin lavanda, deoarece calmeaza tenul iritat.

Nu uitati sa luati o aspirina. Aceasta are proprietati anti-inflamatorii, ceea ce inseamna ca poate ajuta la reducerea umflaturilor si rosetii de pe fata ta.

Un blush roz o sa te faca sa pari mai proaspata si sanatoasa. Opteaza pentru un fard de obraz roz de la Josie Maran Blush. Si pe buze poti sa aplici un ruj cu o culoare puternica.

In fine, nu omite sa te dai cu rimel. Doua straturi de rimel va vor "deschide" instantaneu ochii. Iar daca ati ales negru, albul ochilor dumneavoastra va arata mai luminos, de asemenea.

"Black Rich anuleaza roseata din jurul ochiului,", spune Dara Klein, un make-up artist din New York, iar pentru volum ea recomanda Tart Lash Hugger natural Mascara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#trucuri revigorare petrecere, #apa rece hidratere , #intalniri