Hainele tricotate, nelipsite din tendintele acestei ierni (Galerie Foto)

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 12:09
11938 citiri
Hainele tricotate, nelipsite din tendintele acestei ierni (Galerie Foto)

Hainele tricotate sunt cu siguranta in tendintele celei de-a doua parti a acestei ierni, sustin designerii francezi.

Fie ca este vorba de o vesta, un bolero sau doar un fular tricotat, este absolut necesar sa ai cel putin un astfel de element in garderoba ta.

Acest tip de imbracaminte il poti gasi oricand in magazine, dar, pentru a da o nota de personalitate tinutei tale, poti apela la talentele bunicii, punand-o sa-ti faca ceva cu celebrele ei andrele.

Pentru a fi siguri ca alegeti ceea ce trebuie, urmati exemplele oferite de specialistii Femme Actuelle.

1. Puloverul descheiat

Calduros, practic si la moda, acest model de pulover tricotat este perfect pentru iarna. Este important sa purtati o culoare vie, care sa va binedispuna.

Daca alegeti un model mai lung, atunci ar fi foarte bine sa fie putin mai nonconformist: maneci largi, guler tip fular sau buzunare supradimensionate.

2. Fularul supradimensionat

Este perfect atunci cand mergeti la birou, dar si pentru o iesire seara in oras. In plus, el va va da un aer feminin si enigmatic, rupt parca din filmele frantuzesti de epoca.

3. Basca tricotata

Setul fular-basca tricotate se afla in cele mai recente tendinte ale iernii. Daca sunteti bruneta puteti alege o culoare putin mai rece, gen albastru, iar blondele trebuie neaparat sa poarte rosu.

4. Puloverul tip rochie

Aceasta tinuta este perfecta pentru iesirile seara, cu prietenii, la un vin fiert. Calduros si practic, dar mai ales feminin, puloverul tip rochie se afla la granita dintre elegant si casual.

5. Esarfa

La moda, feminina si intotdeauna practica atunci cand este frig, o esarfa tricotata trebuie sa se regaseasca printre accesoriile acestei ierni. Puteti sa o accesorizati dupa plac- chiar si cu o floare, desigur, tricotata.

6. Bratara tricotata

Un model tricotat de bratara va va face cu siguranta unica. Ne plac nasturii care confera un aer original acestui model. Poate fi purtata cu un palton cu maneca 3/4 sau cu o rochie cu flori.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#haine tricotate, #pulover tricotat, #tinuta tricotata , #intalniri