In aceasta toamna se poarta atitudinea sexy

Marti, 21 Octombrie 2008, ora 17:28
2802 citiri
In aceasta toamna se poarta atitudinea sexy

Noul trend al acestei toamne este atitudinea sexy. In afara de tot ceea ce tine de comportamnet, exista si modalitati "cosmetice" de a-ti ajusta felul de a fi.

Daca vrei ca totul sa iasa bine trebuie sa incepi sa-ti reorganizezi stilul treptat. Inainte de toate, trebuie sa ai grija de modul in care arata parul tau.

Desi parul lung este considerat sexy, dupa varsta de 25 de ani acesta ar trebui sa se regaseasca la tot mai putine femei. Coafurile fixe trebuie sa fie evitate, iar parul trebuie sa aiba aspect cat se poate de natural.

Fata trebuie sa fie una expresiva, iar pentru aceasta un ten natural si un machiaj fin sunt cele mai indicate. De aceea nu trebuie folosit un ten cu acoperire mare, iar pudra nu este nicidecum indicata in sezonul rece.

In ceea ce priveste unghiile, in aceasta toamna ar fi bine sa renuntati la lacul rosu. Daca vreti sa fiti sexy folositi foe un lac de culoare inchisa, fie pur si simplu french manechiure.

Parfumul trebuie aplicat dupa dus, dar niciodata parfumul in spatele urechilor, pentru ca nu va face decat sa altereze structura acestuia.

Bijuteriile trebuie sa fie fine si discrete, nu se mai poparta accesoriile mari. Un medalion discret, intr-un decolteu nu foarte adanc si bogat numai datorita sutienelor push up, poate fi exterm de sexy, recomanda sepoarta.ro

Pentru lenjerie materialele clasice si cele mai sexy sunt matasea si satinul, combinate cu dantela. Nu combina negrul la o alta culoare, este un contrast prea puternic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#atitudine, #lenjerie, #coafura, #bijuterii, #materiale , #intalniri