Intalnirile online, doar o aventura sau o relatie stabila?

Duminica, 26 Aprilie 2009, ora 13:28
5680 citiri
Intalnirile online, doar o aventura sau o relatie stabila?

Daca pentru unele persoane intalnirile online sunt solutia disperata de a cunoaste pe cineva, pentru altii acestea sunt aproape un mod de a fi.

Exista persoane care sustin ca intalnirile oarbe sunt periculoase, pentru ca omul care se ascunde dincolo de spatiul virtual nu este intotdeauna conform descrierilor si ca este o capcana prin care imaginatia si entuziasmul sunt lasate sa conlucreze pentru a defini un om.

Cei cu atitudini pozitive au incredere in persoana care se afla dincolo de fereastra de messenger(si nu numai), mizand pe onestitatatea vorbelor.

Cu ce subiecte poti incepe o discutie online? Cel mai bin ear fi sa o iei treptat, cu subiecte comestibile gen muzica, filme sau hobby-uri, nu te arunca sa-ti povestesti intrega viata sau, si mai rau, neajunsurile tale amoroase.Fie il vei speria pe cel cu care conversezi, fie te va considera usor de manipulat si, deci, de indus in eroare.

De ce apeleaza oamenii la astfel de metode virtuale de a se cunoaste? Din plictiseala, din lipsa prietenilor, din nevoia de diversificare, pentru a impartasi propriile trairi si experiente si, de ce nu, din disperare.

Esecul unei relatii poate determina un om sa apeleze la orice mijloc de "a-si drege inima". Astfel, de la anunturile pe site-urile de matrimoniale si pana la intalnirile cu necunoscuti, toate pot fi o noua sansa. Cat de noua? Atat de noua incat sa gasesti o persoana care sa invete sa te iubeasca neconditionat, de la zero, sau atat de veche incat sa vrea doar o aventura.

Avantajul intalnirilor online este acela ca poti comunica si lega prietenii cu persoane diverse fara sa depui efort si poti face acest lucru din intimitatea propriei case. Poti afla in cateva minute daca celalalt este conform "criteriilor tale" si fara sa te mustre constiinta ca nu vei sti seara, dupa cina, cum sa-i zici ca este mai bine sa ramaneti "doar prieteni".

Sansa ca dintr-o joaca online sa se lege o relatie serioasa, stabila, exista si nu este de neglijat. Asta in conditiile in care si celalalt merge pe premisa ca va puteti oferi timp unul altuia. Dar de aceasta data nu timp virtual, ci unul real. Mai concret, doar modul in care v-ati cunoscut sa fie prin intermediul Internetului, restul sa se fi produs in viata reala.

Parctic, o relatie nu se va concretiza daca veti vorbi luni in sir pe Internet fara sa va si vedeti. In fond, trebuie sa existe si minimul de atractie fizica.

Si daca tot mai ai dubii in ceea ce priveste acest subiect, tine minte: 50 de milioane de oameni in toata lumea folosesc siteuri de intalniri online. Tu ai putea fi unul dintre ei?

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#intalnire online, #intalnire oaraba, #subiect discutie, #aventura amoroasa, #relatie stabila , #intalniri