Kaki-ul, culoarea care iti va defini stilul (Galerie Foto)

Marti, 16 Martie 2010, ora 18:21
68062 citiri
Kaki-ul, culoarea care iti va defini stilul (Galerie Foto)

Prezent in toate paradele de moda ale marilor creatori, kaki-ul este o culoare aproape "necesara" in garderoba fiecarei femei.

Daca vrei sa ai un look asemenea a la Demi Moore, atunci cu siguranta vei avea nevoie de aceasta nuanta.

La fel de placuta si de folosita de designeri este si o alta culoare: maro-ul. Totodata, combinatia kaki-maro, indiferent daca aici includem haine sau aceesorii, este ideala.

Intr-un ton foarte aproape de maro, kaki-ul pare mai cuminte si se asorteaza excelent cu bej, gri si chiar negru.

Aceasta nuanta este extrem de potrivita cu multe dintre stilurile pe care femeile indraznete le adopta. Daca inca nu te-ai convins, Au Feminine iti ofera cateva exemple.

1. Safari

Cu o salopeta de nuanta undeva intre kaki si maro, o centura in talie, o poseta plic si tocuri vei face cu siguranta senzatie.

2. Militaresc

Cel mai bun mod de a adopta aceasta nuanta atunci cand nu esti un mare fan al ei este de a paria pe un singur obiect vestimentar de aceasta culoare. O jacheta militara fara maneci, cu o rochie mini din dantela, jeansi sau chiar un pantalon pana iti vor da si eleganta dar si confortul de care ai nevoie.

3. Urban

Esti mai mult adepta stilului urban, vrei sa fii si la moda dar sa te simti si confortabil, fara a cadea in capcana unei tinute prea casual? Alege o bluza kaki brodata si cu paiete aurii. Ideal ar fi sa o asortati cu pantaloni scurti din denim sau in nuante de bej.

4. Casual

O pereche de pantaloni kaki stransi la glezna, asociati cu un top sunt hainele perfecte pentru o tinuta casual.

5. Rock'n'roll

Va place stilul Rock'n'roll si nu ati face un sacrificiu in numele modei? Se poate ca aceasta culoare sa fie adaptata si stilului in cauza, mai ales ca nuantele de kaki sunt variate.

Pentru o atitudine rebela este indicat un sacou supradimensionat de culoare kaki-maro, o fusta slim neagra si, bineinteles, ghete.

6. Stilul londonez

Adopta o tinuta kaki chiar si pe timp de ploaie! Poarta o haina de ploaie impermeabila dar eleganta, rupta din stilul londonez, atunci cand vremea mohorata iti da batai de cap. Aceasta este buna si in situatii "de urgenta".

7. Romantic

Daca esti adepta acestui stil, atunci dantela, bineinteles in nuante de kaki, este esentiala.

8. Army

Jacheta, pantaloni scurti si sapca, toate de culoare kaki, sunt elemente importante ale acestui stil. Pentru a te simti feminina trebuie sa porti tocuri inalte.

9. Trendy

Kaki-ul este o culoare chic si funky prin definitie. Tot ce trebuie sa faci este sa te joci cu materiale, lungimi si volume.

10. Soldat

Bucura-te de spiritul "de cazarma" printr-o jacheta de tip "soldat"! Cu o pereche de pantaloni slim si sandale platforma te vei apropia de tendinta acestui sezon.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#haine kaki, #moda kaki, #nuante kaki haine , #intalniri
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
I ' m still loving you - *** ' you