Leacuri feng shui

Vineri, 11 Septembrie 2009, ora 08:39
12246 citiri
Leacuri feng shui
Foto: about.com

Feng shui (apa si vant) este o forma veche, traditionala de arta chinezeasca, care are la baza principiul armoniei si echilibrarii energiei pozitive, fiind folosita pentru sporirea sanatatii mentale si fizice.

Unii specialisti sunt de parere ca filozofia feng shui poate fi de ajutor in viata de cuplu prin sporirea fertilitatii si imbunatatirea relatiilor intre parteneri, informeaza about.com.

Tocmai de aceea principiile acestei arte sunt considerate adevarate leacuri. Cea mai intalnita forma terapeutica de feng shui este cea a decoratiunilor.

Elementele de design asezate intr-o armonie perfecta fac minuni pentru orice persoana stresata, care are nevoie de o oaza de liniste si relaxare in propria casa.

Astfel, accesoriile asezate cu gust, respectand principiul armonizarii energiilor pozitive, vor transforma locuinta in spatiul tau de recreere preferat.

Elemente feng shui pentru relaxare

Bambusul este o planta decorativa care se potriveste oricarui interior. In arta traditionala chinezeasca, semnifica libertatea spiritului si deschiderea catre nou, frumos si elegant.

Fantana feng shui este aranjamentul potrivit atat pentru interior, cat si pentru exterior. Aseaza intr-un vas cu apa mici clopotei. De fiecare data cand vei trece pe langa aranjamentul tau, sunetul lor relaxant iti va readuce zambetul pe buze.

Specialistii cred ca fantana feng shui este un semn al sanatatii si prosperitatii in orice casa.

Lumanarile parfumate rosii semnifica aducerea energiei focului in caminul tau. Este un simbol al longevitatii si energiei vii, cu efecte revigorante asupra psihicului.

Fotografiile sunt foarte importante in arta feng shui. Ele se pozitioneaza in partea de sud-vest a camerei si sunt un semn al stabilitatii, familiei si armoniei in cuplu.

Sunetele inalte sunt foarte importante pentru arta decorativa. Tocmai de aceea specialistii recomanda amplasarea unor clopotei deasupra usii, pentru a avea un spirit viu si activ.

Tehnicile de aromotearapie activeaza simturile si alunga tensiunile. Aromele de levantica, asezate in baie si dormitor, reprezinta armonizarea celor doua puncte vitale de liniste ale fiecarei locuinte.

Oglinda este elementul frumusetii in fiecare camera. Terapeutii considera ca este un accesoriu vital pentru redarea increderii personale. Se recomanda o oglinda ovala care poate fi asezata oriunde in camera, mai putin in fata usii sau a patului.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#tehnici relaxare, #relaxare feng shui, #stres feng shui , #intalniri