Ne mutam impreuna?

Sambata, 25 Octombrie 2008, ora 16:45
2109 citiri
Ne mutam impreuna?

Mai bine zis, "Ne mutam impreuna, iubitule?", pentru ca rareori barbatii sunt cei care au intiativa cand vine vorba de coabitare.

Chiar si cei mai "mamosi" renunta cu greu la ideea libertatii lor de masculi, mai ales daca n-a trecut asa de mult timp de cand au scapat de caldura, adesea sufocanta, a casei parintesti.

Stim cu totii ca e al naibii de reconfortant gandul ca n-o sa te intrebe nimeni la ce ora ajungi acasa, ce e cu colectia aia de sticle goale de bere de langa cosul de gunoi sau de ce iti apar pagini porno la ultimele adrese accesate pe internet.

Lucruri total inofensive, de altfel, care nu inseamna ca esti un alcoolic obsedat de sex, ci doar un om care se mai distreaza din cand in cand.

De cealalta parte, daca ai o relatie foarte serioasa, stii ca se va ajunge si la momentul in care veti deveni colegi de apartament, asa ca e bine sa te pregatesti sufleteste pentru ca, oricat de intelegatoare ar fi prietena ta, unele lucruri se vor schimba radical in stilul tau de viata.

Coabitarea are, desigur, avantajele ei si, pana la urma, tu esti cel care le cantareste pe toate, apoi trage linie si alege.

Avantaje:

- vei ajunge sa-ti cunosti prietena cu adevarat si sa-ti dai seama daca e femeia cu care vrei sa ramai;

- vei face sex mult, mult mai des;

- veti avea timp pentru experimente erotice;

- vei avea un program de viata mai ordonat, o sa aiba ea grija de acest lucru;

- iti vei cam lua adio de la junk-food si vei ajunge sa constati ca asta iti va prinde chiar bine;

- e placut sa te astepte cineva acasa dupa o zi grea;

- parintii te vor vizita mult mai rar, pentru ca nu mai dispui de atata spatiu de cazare;

- casa ta va arata mult mai bine (o mana de femeie e utila si in acest sens!)

Dezavantaje:

- vei renunta la multe din obiceiurile tale de burlac;

- va trebui sa dai socoteala in privinta programului tau si a banilor cheltuiti;

- vei afla ca femeile au extraordinar de multe lucruri inutile care vor invada baia, noptierele, rafturile, dulapurile, iar spatiul tau personal se va diminua considerabil;

- va trebui sa ai o discutie pe tema relatiilor dintre barbati si femei cel putin o data pe saptamana;

- televizorul... fa o gaura in buget, imprumuta-te, vinde ceva si mai ia un televizor! Asa vei evita razboiul dintre Eurosport si "Neveste disperate"&Comp.

- vei da mai des ochii cu prietenele ei, chiar si cu cele pe care nu le poti suferi; in schimb, prietenii tai te vor vizita mult mai rar;

- vei afla ca lipsa ei de apetit sexual se sincronizeaza perfect cu refuzurile tale de a-i indeplini un moft;

- vei participa la treburile casnice cand ai tu chef. Si in special cand nu ai tu chef;

- si, da, chiar iti va folosi aparatul de ras, pentru ca al tau are trei lame, iar aparatele ei de unica folosinta au numai doua si, daca vrei sa aiba picioare catifelate cand se baga seara in pat, ar fi bine sa nu mai comentezi atata.

Desigur, depinde mult de cat de flexibili sunteti amandoi si de cat respect exista in relatia voastra. E important sa nu faci compromisuri care ti-ar putea afecta demnitatea sau care ti-ar putea trezi sentimente ostile fata de ea.

Daca ti se cer lucruri peste mana, rezista bosumflarilor si pisicelilor si va iesi asa cum vrei tu. Nu uita ca femeile admira barbatii fermi si ca, daca nu te dovedesti astfel, primul compromis nu e niciodata si ultimul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#relatie, #coabitare, #concubinaj, #decizie , #intalniri