Pentru un somn linistit, respecta principiile Feng Shui in dormitor

Duminica, 15 Noiembrie 2009, ora 08:14
32632 citiri
Pentru un somn linistit, respecta principiile Feng Shui in dormitor

Dormiti prost? Asigurati-va ca dormitorul vostru este amenajat conform principiilor Feng Shui, pentru a va regasi "zen-itudinea".

Feng Shui este o filozofie a "bunului- simt", iar punerea in aplicare a principiilor sale va vor face sa va simtiti mult mai "acasa".

Pentru ca domitorul este mai personal decat celelalte zone casnice, se impune ca decorul si confortul sa se imbine perfect. Fiind un refugiu departe de lumea exterioara, dormitorul este incaperea in care va reincarcati organismul si sufletul cu fluxul de energie Chi.

Daca tocmai ati redecorat sau aveti in plan asta, puteti tine cont si de urmatoarele sfaturi ale publicatiei Femme Actuelle pentru ca dormitorul vostru sa fie plin de energiile pozitive specifice Feng Shui.

1. Pozitia patului

Potrivit principiilor Feng Shui, patul ar trebui sa fie pe cat posibil mai departe de usa. In plus, niciodata nu trebuie sa dormiti cu picioarele la usa. In cele din urma, este necesar ca patul sa fie sprijinit de un perete.

2. Eliminati electricitatea

Sa dormiti intr-o camera in care exista multe obiecte electrice nu este deloc conform principiilor Feng Shui. Nu uitati ca dormitorul este o camera de odihna, nu un birou. De aceea, calculatoarele, televizorul si jocurile video trebuiesc tinute in alta camera.

3. Alegeti culorile potrivite

Culorile joaca un rol vital in principiile Feng Shui. Pentru dormitor este preferabil sa varuiti peretii in albastru, lila sau gri, culori care, in plus, sunt si la moda in aceasta iarna. Perdelele si lenjeria de pat trebuie sa aiba in schimb o culoare vie, pentru a crea o atmosfera calda.

4. Parfumati camera

Pentru a obtine o atmosfera Feng Shui in dormitor, mirosul de lemn de santal este excelent. Aceasta aroma indeparteaza energiile nedorite. Cateva picaturi de ulei esential de lavanda puse pe perna va vor relaxa si va vor face somnul mai usor.

5. Mizati pe iluminare

Pentru a va asigura ca aveti un mediu Feng Shui in camera, mizati pe lumina naturala. Evitati sa suspendati deasupra patului lustrele sau spoturile luminoase, fiind mai degraba preferate lampile. Scoateti, de asemenea, oglinzile din orice dormitor, deoarece reflecta o lumina care nu e naturala.

6. Decorul Feng Shui

Pentru un somn linistit, este bine sa puneti pe noptiera sau pe masa din dormitor un bol de sticla cu pietricele rotunjite sau o planta.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#feng shui dormitor, #somn linistit energii fenh shui, #amenajare feng shui , #intalniri