Redecoreaza-ti casa cu un buget redus

Vineri, 24 Octombrie 2008, ora 14:56
1626 citiri
Redecoreaza-ti casa cu un buget redus

Din cand in cand se impune o schimbare de peisaj intre cei patru pereti. Nici macar nu e nevoie sa ajungi la fundul sacului. Cu putina imaginatie si sfaturi specializate, totul e realizabil la un pret fara concurenta. Daca o planta sau o fotografie nu ti se pare ca dau efectul scontat, incearca ceva mai mult, fara sa ramai cu buzunarele goale.

Putina culoare

Poti zugravi o camera, dar poti, la fel de bine, sa vopsesti doar un perete, de pilda cel din spatele patului tau. Foloseste o culoare indrazneata. Sau poti vopsi alte lucruri din camera: tamplarie, calorifer, usile de la dressing sau chiar o veioza sau rafturile suspendate.

Poti folosi chiar un tapet, daca nu vrei sa te mazgalesti sau sa murdaresti obiectele din incapere. Din nou, nu e obligatoriu ca tapetul sa se regaseasca pe toti peretii. Un singur perete impodobit astfel va atrage atentia asupra sa, creand un contrast interesant.

Schimba-ti mobila

Gunoiul unora e aurul altora! Inarmeaza-te cu rabdare si nu ignora semnele de genul "in curs de desfiintare", "lichidare de stoc", de pe vitrinele unor magazine. Inseamna ca unitatea respectiva urmeaza sa se desfiinteze, ceea ce inseamna ca mobilierul e de prisos. Il poti lua, de cele mai multe ori, la un pret de nimic.

La fel si in cazul scolilor desfiintate sau a hotelurilor sau restaurantelor, de unde poti lua piese de mobilier pentru care te vor invidia multi. Uita-te dupa genul de mobila nefinisata, pe care o poti vopsi ulterior, dandu-i exact fata la care visezi. Fii creativa si nu uita ca orice tapiterie se poate schimba. Si nu uita de IKEA!

Antichitati

Daca, in mod normal, n-ai da cateva milioane pentru un obiect de decor, asta nu inseamna ca nu-l poti avea. Suna si intreaba care este perioada de reduceri. Nu e nicio rusine in asta. Noteaza-ti perioadele de reduceri la toate magazinele tale preferate, inclusiv cele de antichitati, care sunt de-a dreptul o mina de aur, si, cand va veni momentul, studiaza cu atentie oferta. Vei putea sa-ti achizitionezi ce-ti place la un pret mult mai mic.

A.S.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#redecorare, #tapiserie, #vopsea, #mobila, #plante , #intalniri