Reguli de urmat daca vrei sa privesti un meci de fotbal cu el

Sambata, 24 Octombrie 2009, ora 09:09
5519 citiri
Reguli de urmat daca vrei sa privesti un meci de fotbal cu el

Campionat sau nu, parca intotdeauna e sezonul fotbalului. Nici nu trebuie sa te chinui prea mult pentru a da peste un meci la TV. Si parca toate au o miza suprema; cel putin asa te lasa sa intelegi el, microbistul care a fost de acord sa-si imparta placerea de a privi un meci cu tine.

Arta de a urmari un meci de fotbal cu un barbat e o treaba serioasa, ale carei taine nu o cunosc decat cateva dintre femei. Iar adesea cu ele nu vor barbatii sa aiba de-a face.

Shine a apelat la barbati pentru a afla cum trebuie sa se comporte o femeie intr-un astfel de moment de cumpana si a alcatuit un mic ghid de conduita special pentru femei.

Nu te imbraca in roz!

Un tricou fotbalistic cu numarul 10 nu e necesar daca nu esti fanul fotbalistului care il poarta pe teren. Daca, totusi, il porti, ar trebui sa stii foarte multe despre fotbalistul respectiv. Fii pregatita sa raspunzi unei tirade de intrebari. Tricourile cu logoul sau in culorile echipei favorite sunt OK.

Cat despre versiunile pentru fete, in roz, acestea nu au ce cauta. Orice ai face, evita aceasta culoare de Barbie cat timp te-ai aratat dispusa sa suporti, timp de mai bine de o ora, vorbele de duh aferente unui meci.

Cunoaste-ti optiunile in materie de racoritoare

Berea e singura optiune in aceste ocazii, iar ea trebuie consumata din sticla. Nu se accepta consumul din cutie, desi se poate trece cu vederea daca bei dintr-un tap sau o halba. Vinul ar ucide, probabil, atmosfera.

Alege-ti cu grija echipa

Opteaza pentru echipa cu care vei tine in cunostinta de cauza. Daca vei alege echipa pe care o prefera si el, brusc ii va scadea interesul fata de tine.

Daca joaca echipa orasului tau natal, sacrifica-te; altfel, te va vedea ca pe o tradatoare si ar putea imprumuta viziunea si in viitor.

Fa-ti temele

Inainte de a aparea in localul sau casa unde urmeaza sa urmariti meciul, afla cine joaca, cine sunt antrenorii, rezervele, care e poarta fiecarei echipe (asta chiar e foarte important!), situatia in care se afla echipa, miza, cum a jucat in ultima vreme si, in general, ultimele stiri, fie ele si mondene, in legatura cu jucatorii.

Fii atenta

E obligatoriu sa stii scorul atata vreme cat te uiti la TV, cine e la minge, ce careu e. Daca ti-a zburat gandul sau te-a furat privelistea - unii fotbalisti au avut proasta inspiratie de a parea sexy - priveste in coltul ecranului; in mod normal ar trebui sa fie afisat scorul.

Pune intrebari doar la reclame

E OK daca nu intelegi de ce s-a dat penalty sau de ce tipul acela dragut pentru care facusei o fixatie a parasit terenul, dar tine minte ca intrebarile se pun doar la reclame.

Daca pui intrebarile la pauza ai toate sansele sa intelegi ce se intampla pe teren pana la finalul meciului, iar cel de langa tine se va simti mandru ca a contribuit la educatia ta.

Poti intreba, de asemenea, inainte de inceperea meciului. Afla ca oricarui barbat ii place sa predea asa o lectie; ii face bine la ego. Apoi incearca sa urmaresti un meci asa cum o fac ei, incearca sa privesti cu ochii lor. Chiar daca la inceput nu vei intelege foarte bine ce se intampla pe teren, te vei lamuri pe parcurs.

Respecta acest sport

Nu critica. Daca regulile ti se par fara rost, nu cataloga un verdict de pe teren ca fiind stupid. Regulile exista acolo cu un scop, iar deciziie de pe teren se iau, de obicei, pe baza unui regulament. Fii deschisa la nou (a se citi invatarea acestor reguli), nu le desfiinta din start.

Nu incerca sa pari mai desteapta decat el

Daca ti-ai facut bine temele si ai inmagazinat o gramada de cunostinta nu inseamna ca trebuie sa faci parada cu ele cat tine meciul. Nu e cazul sa exclami cat te tin plamanii: "Ai vazut faza? Saptamana trecuta au facut la o fel in careul de 11 metri".

OK, ai demonstrat ca ai vazut si meciul de saptamana trecuta, dar afla ca poti deveni chiar enervanta cu logoreea ta.

E de ajuns sa privesti meciul cu pasiune, sa te bucuri sincer atunci cand e cazul si sa nu mai incerci din rasputeri sa demonstrezi ca esti de-a lor, ca esti la fel ca barbatii si ca locul tau e in fata TV-ului, la meci. Inca ceva, nu strica sa te oferi sa aduci bere rece de la frigider!

Macar mimeaza interesul daca nu-l ai

Daca te plictiseste de moarte meciul, macar prefa-te ca nu e asa. Nimic nu e mai enervant decat sa vezi o fata care isi scoate telefonul conectat la Internet pentru a deschide Facebook-ul sau isi pune castile de la iPod si incepe sa fredoneze.

Daca tot nu intelegi nimic din meci, urmareste jucatorul care ti se pare sexy, macar asa vei ramane cu ochii pironiti de ecran atat cat trebuie.

Distreaza-te

Cel mai bun mod de a fi atragatoare in ochii lui, celui cu care te uiti la meci, este sa incerci sa treci drept fan al unei echipe. Vrei sa se creada ca nu i-ai facut o concesie privind meciul - altminteri s-ar putea sa isi piarda brusc interesul pentru tine -, asa ca reactioneaza si actioneaza ca un om caruia cu adevarat ii place acest sport si chiar stie ceva despre el.

In mare, simte-te confortabil si arata ca chiar te distreaza sa te uiti la meci.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#meci fotbal, #cuplu meci fotbal, #femei meci fotbal , #intalniri