Replici pe care nu trebuie sa le rostesti la prima intalnire

Miercuri, 17 Martie 2010, ora 18:12
6585 citiri
Replici pe care nu trebuie sa le rostesti la prima intalnire

Emotiile primei intalniri dintre un el si o ea sunt mari, de aceea exista riscul ca in acel moment euforic unul dintre ei sa spuna niste lucruri care nu trebuie rostite nicidecum. Astfel, ceea ce trebuie sa fie o mare poveste de dragoste risca sa se transforme intr-un esec.

Ca sa nu cazi in aceasta capcana citeste cu atentie acest text si spera ca o sa iti aduci aminte regulile cuprinse in el ca sa nu faci o gafa la prima intalnire pe care o vei avea cu persoana care iti place, informeaza Glamour.

1) Nu vorbi la nesfarsit de animalul de casa pe care il cresti cu toata dragostea. Poti face asta daca si partenerul tau este la fel de pasionat de asta, in caz contrar se va plictisi ingrozitor si a doua oara nu va mai vrea sa te vada.

2) Seful meu este rau, munca mea este plictisitoare si viata mea la fel - acestea sunt cuvintele care nu trebuiesc rostite. Daca ai avut o zi proasta este preferabil sa amani intalnirea pentru ca nimeni nu este dispus, la prima intalnire, sa iti asculte lamentarile.

3) Hai sa vorbim despre religie si politica. Poti sa pronunti fraza asta la prima intalnire doar daca esti membru in Guvern sau liderul unui grup politic. Daca nu, evita sa aduci in discutie probleme atat de serioase in acest context.

4) Sora mea se casatoreste, iar parintii mei pun presiune pe mine. Chiar daca tu de fapt vrei sa spui ca nu vrei sa te casatoresti, partenerul tau exact asta va auzi. Asa ca s-ar putea panica si nu te va mai cauta cu siguranta.

5) Frumos tricou. Il ai de la second hand? Chiar daca vrei sa pari ca ai simtul umorului, cel de langa tine se va simti ofensat si umilit si data viitoare va traversa pe partea opusa a strazii in cazul in care va veti intalni accidental.

6) Nu te lauda ca nu citesti nicio carte in cazul in care te intreaba asta. Chiar daca nu ai citit nimic recent, este preferabil sa spui ca ai fost ocupata si nu ai avut timp de lectura.

7) Incearca sa nu faci mofturi prea mari la mancare si sa declari sus si tare ca tu nu mananci decat o salata. Chiar daca acasa esti obsedata sa numeri caloriile, poti sa iti permiti ca macar intr-o seara sa uiti de asta.

8) Esti cea mai in varsta persoana cu care m-am intalnit" este o insulta. Asa ca ai mare grija sa nu faci aceasta gafa.

9) Sa nu ma suni niciodata in timpul serialului "Gosip Girl" nu este tocmai o fraza pe care sa o spui la prima intalnire. S-ar putea crede ca esti o persoana prea atasata de dramele de la televizor si neinteresata de viata reala.

10) Conduci ca bunica! Chiar daca nu iti place ca merge incet, mai bine apreciaza ca este atent la siguranta ta si nu vrea sa impresioneze in orice mod cu putinta.

Pentru unii este chiar dificil sa se duca la prima intalnire din cauza emotiilor sau a timiditatii si s-ar putea sa spuna lucruri pe care le vor regreta mai tarziu. Cu toate acestea, chiar daca "scapi" vreo fraza nesabuita, ai incredere ca lucrurile se vor "aseza" daca va placeti cu adevarat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#replici interzise prima intalnire, #subiecte discutie prima intalnire , #intalniri