Ziare.com

Scapa de parul inestetic cu ajutorul luminii

Joi, 02 Octombrie 2008, ora 11:41

   

Scapa de parul inestetic cu ajutorul luminii
Majoritatea femeilor sunt preocupate sa scape de parul nedorit, care este inestetic.

Metodele de epilare au avansat o data cu societatea moderna, informeaza Ring.

Tehnica de epilare definitiva cu ajutorul luminii, numita tehnica IPL, reduce la maximum riscul de a ramane cu cicatrice. Tehnica IPL foloseste o serie de filtre speciale care selecteaza diferite lungimi de unda ale spectrului luminos si poate fi folosita pentru indepartarea definitiva a firelor de par, pentru tratarea acneei si pentru reintinerirea pielii.

Noua metoda de epilare definitiva nu prezinta risc de infectie, este nedureroasa si nu necesita foarte multe precautii. Operatiunea de epilare a parului inestetic dureaza aproximativ un sfert de ora. Trebuie sa stii ca inainte sa apelezi la epilarea definitiva prin tehnica IPL, trebuie sa consulti un medic dermatolog se va realiza un test al pielii cu un aparat special pentru a verifica gradul de rezistenta al acesteia.

Medicul va stabili de cate sedinte ai nevoie, precum si numarul de impulsuri, durata lor si intensitatea. In urma primei sedinte de epilare definitiva cu lumina pulsata, parul va incepe sa cada, fiind eliminata pilozitatea in proportie de aproximativ 60%.
Citeste mai multe despre epilare definitiva lumina tehnica IPL
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1762 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor