Trucuri care iti fac locuinta unica

Sambata, 04 Iulie 2009, ora 13:10
3725 citiri
Trucuri care iti fac locuinta unica

Daca vrei ca locuinta ta sa te reprezinte, nu trebuie decat sa iti lasi imaginatia sa-s-ti zburde in voie. Daca vrei o casa care sa nu se incadreze in tipare, nu iti trebuie decat putina indrazneala.

De la mobilier si pana la decor, totul trebuie sa se alinieze stilului tau.

Si daca tot nu stii de unde sa incepi, Realsimple.com iti sugereaza cateva trucuri care iti vor face locuinta unica.

Ca sa ai tot timpul senzatia de prospetime, de viata, tine in permaneta un buchet de flori in camera de zi. Va crea un aspect primitor si iti va da energie.

Daca ai un stil mai nonconformist, apeleaza la amestecuri de materiale si texturi. Desi pare putin cam indraznet, liniile contrastante iti vor face casa unica.

Poti apela de asemenea la ideea de "zebra". Fie ca este vorba de canapea sau de covor, imprimeurile de inspiratie animala trebuie pozitionate in locurile spre care vreti sa atrageti atentia.

Ca sa dai viata unei camere, ea trebuie zugravita in culori calde, vibrante. Mai mult, daca ai o camera aproape monocroma, ar fi bine sa introduci cateva elemente contrastante, pentru a iesi in evidenta.

Daca te confrunti cu problema spatiului, o oglinda va fi oricand binevenita. Ea va da impresia unei camere mai mari, parand mai "aerisita".

Nici jocurile de lumina nu sunt de ignorat. Poti pune oricand o lampa intr-un loc mai intunecat, folosind-o doar atunci cand este cazul.

Contureaza liniile casei tale combinand simetriile cu asimetriile. Poti aseza mobila in locuri fixe, iar decoratiunile sa iti ofere "dezordinea" de care ai nevoie.

Creeaza un loc vizibil unde sa iti poi expune cartile preferate. Nu doar ca vei avea acces mai usor la ele, dar vei scoate in evidenta lucrurile care te reprezinta.

Aduna mai multe obiecte la un loc! Vei crea astfel un centru de atentie pentru cei care iti vor vizita casa.

Pune un paravan care sa iti confere intimitatea de care ai nevoie. Poti separa masa din sufragerie de locul de odihna cu un paravan de culoarea peretilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#casa unica, #trucuri casa, #amenajare casa , #intalniri