Trucuri pentru a arata mai slaba cu 5 kilograme

Marti, 16 Februarie 2010, ora 12:09
6849 citiri
Trucuri pentru a arata mai slaba cu 5 kilograme

Nu trebuie sa slabesti ca sa arati mai bine, mai ales daca te simti bine in pielea ta. Daca pui pret pe curbele tale, pe care insa vrei sa le arati doar cui trebuie, invata de la specialisti cateva trucuri simple care sa te ajute sa treci ca fiind mai putin voluptoasa.

Nu te rezuma doar la culori inchise, invata mai bine sa te joci ci ele si in niciun caz nu te imbraca astfel incat sa te simti inconfortabil, te sfatuieste Prevention.

Poarta sutienul potrivit

Adesea, femeile poarta sutiene care nu li se potrivesc, facandu-le sa para mai varstnice, mai corpolente si fara mijloc, din cauza sustinerii improprii. Jeni Paolella Luciani si Harriette Cole, ambele specialiste in domeniu de peste ocean, sunt de parere ca un sutien mai mic cu un numar face minuni.

Deloc de neglijat este si lenjeria intima din spandex, in stare sa sculpteze corpul acolo unde sunt cateva kilograme in exces.

Foloseste-te strategic de culori

O femeie mai plinuta nu trebuie sa se imbrace in negru din cap pana in picioare; culorile inchise sunt indicate doar in zonele cu probleme. Daca bustul este multumitor, se recomanda o culoare deschisa in aceasta zona si camuflarea altor regiuni.

Daca nu esti obisnuita sa porti culori mai vii, incepe cu pasi mici, incercand, in prima instanta, un bleumarin. Cheful de culori va veni pe parcurs, tu nefiind nevoita decat sa-l temperezi, in asa fel incat sa nu obtii efectul advers.

Nu te sugruma in haine prea mici!

Daca faci tot posibilul de a intra in haine care nu ti se potrivesc, efectul poate fi diametral opus, dand senzatia de si mai multe kilograme in plus. Sa nu cazi, insa, nici in cealalta extrema.

Daca simti ca nu te poti privi obiectiv in oglinda, ia cu tine o prietena (sincera) la cumparaturi, care sa fie pregatita sa colinde cu tine magazin dupa magazin.

Incearca altfel de jeansi

Daca nu incerci si asa-zisii "skinny jeans", nu ai de un de sa stii daca nu cumva te afli printre fericitele atipice carora le sta foarte bine in asa ceva, mai ales daca poarta tocuri.

Fereste-te insa de buzunare, mai ales de cele cu pense, de prea multe fermoare si de elasticul pe talie, care nu vor face decat sa scoata in evidenta rotunjimile.

Incearca in schimb pantalonii care se largesc de la genunchi, acestia echilibrand proportiile.

Grija la accesorii

E greu sa mai fii atent la soldurile unei femei cand cerceii sai neobisnuiti iti atrag privirea la orice miscare. Alege, deci, accesorii neobisnuite, care sar in ochi, indiferent ca e vorba despre esarfe, bratari, genti de umar sau pantofi.

Poarta medalioane sau margele exagerate cu un decolteu in forma de V sau centuri peste camasa ori rochie, pentru a accentua talia si echilibra intreaga tinuta.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#trucuri silueta, #secrete silueta, #vestimentatie kilograme, #trucuri kilograme, #culori grasute, #croiala haine grasute , #intalniri