Tu ce stii despre moda? (Galerie Foto)

Miercuri, 22 Iulie 2009, ora 20:45
3025 citiri
Tu ce stii despre moda? (Galerie Foto)
Foto: Ziare.com

Cand vine vorba de modul in care ne imbracam nu trebuie sa pierdem din vedere un aspect important: nu conteaza cat de bogat sau sarac esti, trebuie doar sa respecti acele reguli de bun simt vestimentar, iar daca nu le stii, trebuie neaparat sa le inveti.

Poate faci parte din trendsetteri, poate faci parte dintre persoanele care au avut contributii in lumea modei sau faci parte dintre cei care nu au auzit niciodata de Balenciaga, Jimmy Choo si altii ca ei, insa asta nu iti ofera scuza ca sa te imbraci ca si cum ai fi doar tu pe strada.

Pentru a evita sa fii pus in aceste situatii neplacute trebuie sa tii cont de zece reguli esentiale pentru o vestimentatie de bun gust. Cei de la Million Looks au facut o lista cu ele.

1. Evita sa cumperi haine care nu se potrivesc unele cu altele. Decat sa iti umpli sifonierul cu topuri pe care nu ai la ce sa le asortezi mai bine investeste intr-un costum care o sa te "salveze" din cele mai dificile situatii.

Vei fi eleganta si apreciata la intalnirile oficiale pe care le vei efectua in timpul orelor de munca. De exemplu cand cumperi o pereche de blugi cauta si un pulover care se potriveste. Este recomandat sa ai mai putine articole care se potrivesc intre ele, decat multe si de proasta calitate.

2. Chiar daca este criza cand este vorba de haine trebuie sa faci investitii destepte. Ar trebui sa te ghidezi dupa principiul: "Sunt prea sarac ca sa imi cumpar ceva ieftin". Vei da mai multi bani o data, dar acele articole vor avea o calitate crescuta si vei beneficia de ele mai mult timp.

3. Exista momente cand esti tentata sa cumperi lucruri de care nu ai nevoie. In asemenea clipe incearca sa iti stapanesti instinctele si sa economisesti acei bani pentru lucrurile de care ai nevoie cu adevarat. De asemenea incearca sa nu combini niciodata o haina ieftina cu una scumpa, o sa se observe asta. Insa nu te zgarci niciodata cand este vorba de incaltaminte, lenjerie, pulovere si machiaj.

4. Alege hainele care ti se potrivesc, nu urma ca un orb trendurile din moda. Daca nu ti se potriveste vei arata ridicol, chiar daca este vorba de o haina prezentata ieri pe podiumul de moda de la New York sau Milano.

5. Acelasi principiu se aplica si cand este vorba de culori. Incearca sa pastrezi un echilibru cand este vorba de combinatiile de culoare pe care vrei sa le porti. Daca nu te pricepi poti sa te documentezi din revistele de specialitate.

6. Lenjeria intima este accesoriul care o face pe femeie sa se simta ca o femeie. Unele dintre ele cred ca daca nu se vede pot purta orice. Daca vei purta lenjerie intima neatractiva te vei comporta ca atare. Pe langa ceea ce porti zilnic, cumpara-ti si ceva pentru ocaziile speciale.

7. Sunt foarte putine femei care nu sunt indragostite de pantofi. Ei sunt un simbol al frumusetii, dar si un element care completeaza tinuta. Pantofii te pot ajuta sa arati mai inalta sau mai scunda, iti fac un picior frumos. Indiferent de modelul pe care il alegi acorda o atentie deosebita calitatii, daca tii la sanatatea si confortul picioarelor tale.

8. Parfumul este esential pentru fiecare dintre noi, fie ca suntem barbati sau femei. Indiferent ca sunteti persoane care prefera acelasi parfum mereu sau experimenteaza mereu, trebuie doar sa evitati aromele ieftine. Parfumul pe care il alegeti trebuie sa fie in perfecta armonie cu personalitatea voastra.

9. Un alt principiu important care se aplica in vestimentatie este legat de evenimentele la care participi. Nu poti sa te duci in haine sport la o intalnire de afaceri, dar nici cu tocuri stiletto la plaja. Incearca sa stii cont de asta in permanenta.

10. Armonizeaza-ti tinuta pentru ca cei din jur te percep ca un intreg. Brandurile faimoase nu sunt importante, conteaza bunul gust si accesoriile care te definesc si iti personalizeaza tinuta.

Hainele ar trebui sa fie in perfecta armonie cu starea ta de spirit, cu temperamentul, cu anotimpurile, cu timpul zilei, statul sociale si altele. Doar asa te vei simti mai frumoasa, dorita si unica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#reguli tinuta, #pantofi calitate , #intalniri