Un miliardar roman a ales bicicleta in locul masinii

Duminica, 07 Septembrie 2008, ora 10:46

   

Un miliardar roman a ales bicicleta in locul masinii
Se intampla in Timisoara, unde, Emil Cristescu, un important om de afaceri, alege sa circule cu bicicleta prin oras si sa-si lase in garaj luxoasa masina, un Maserati ultimul model.

Cristescu este pozitionat pe locul 8 in Top 300 Capital alaturi de fratele sau, Marius, cu o avere estimata la peste 550 milioane de euro in 2007, potrivit ziarului Libertatea.

De ar alege un bogatas sa mearga cu bicicleta in oras? Cristescu explica misterul: "De fiecare data cand pot, ma plimb cu bicicleta. De fapt, sunt unul dintre cei care incurajeaza mersul pe bicicleta ca alternativa buna la traficul infernal din Timisoara".

El foloseste bicicleta chiar si pentru unele intalniri de afaceri pentru care nu uita sa-si puna costumul, chiar daca trebuie sa pedaleze prin oras pana la locul de intalnirii.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3161 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
nimeni
rank 1
inca un super comentariu!
bravo lui!! dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i laudati averea si faptul ca are in garaj "o" Maserati (poate e mai logic decat un Maserati, ca doar nu e camion!!) si nu de orisicare, atentie...ci ultimul tip (expresie folosita de ani de zile inca de pe vremea lui Ceasca, pt a spune oamenilor cat de super-masina este aceasta masina!!!!!!). Ca doar lucrul cel mai important pe care vroiati sa-l spuneti era ca omul e putred de bogat si ca are o masina de invidiat, nu ca ar fi ales bicicleta ca mijloc de locomotie! Nu-i asa??
Poate ne mai schimbam si noi cu timpul, chiar daca suntem jurnalisti (aici v-o acord, ca suna mai bine decat ziaristi!!!) "ultimul tip"!!!!!!!!!
FFELI
rank 1
FAC
DAR CUM SE POATE ? TREBUE SA I SE DEA UN PRMIU UNUI OM ASA DE DRAGUT.
Toma.
rank 5
Unde mai pui
Unde maipui ca face si economie: nu tu benzina, nu tu taxe de drum,...Daca ne mai spunea si ca si-a liat costumul din bazar era perfect.

Din poza vad ca si-a lasat si chelie ca sa scape de tuns


Maaaaaama ce rau pot sa fiu!

...dar, cine a inceput primul?
directorul
rank 1
Mai da-i naibii de hoti
Ce le tot dati atentie
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor