Cum impresionezi o femeie? 5 sfaturi utile

Advertorial
Luni, 26 Aprilie 2021, ora 16:53
32471 citiri
Cum impresionezi o femeie? 5 sfaturi utile
cucerire femeie FOTO: pixabay.com

Femeile pot face pe inabordabilele, insa sunt cucerite atunci cand barbatul din fata lor face gesturi mici, aparent nesemnificative, dar cu mare impact asupra lor. Daca te intrebi cum impresionezi la sigur o femeie si care este reteta succesului, primul raspuns este sa fii tu insuti. Exista totusi si cateva sfaturi de care este bine sa tii seama si care nu sunt deloc greu de pus in practica, trebuie doar sa le cunosti.

Cum impresionezi o femeie? Iata cateva sfaturi de urmat ca sa o cuceresti iremediabil:

Acorda atentie aspectului tau fizic

Felul in care arati spune multe despre tine. Femeile adora barbatii ingrijiti, iar asta nu inseamna nici pe departe ca trebuie sa porti haine scumpe sau un ceas de lux. E suficient sa ai mainile si unghiile curate, sa-ti razi barba periodic si sa emani un miros placut. In ceea ce priveste vestimentatia, gusturile sunt variate, insa exista si aici un punct comun. Nu purta niciodata articole sifonate, decolorate sau cu scame. Imbraca-te simplu, in stilul tau, in care te simti confortabil, dar ai grija sa ai hainele calcate si curate. Prima impresie va fi data intotdeauna de aspectul fizic, asigura-te ca ii acorzi atentia cuvenita. Nu folosi parfum in exces si fii prezentabil, insa fara sa epatezi.

Fii punctual

Ati stabilit sa va vedeti la o anumita ora sau ai promis ca treci pe la ea? Fii punctual. Femeile sunt impresionate de barbatii care se tin de cuvant atunci cand promit ceva, iar primul test va fi mereu punctualitatea. N-o lasa sa te astepte, fie ca ai invitat-o in oras si va vedeti direct in locatia stabilita, fie ca treci sa o iei de acasa. Daca totusi ai un motiv intemeiat sa intarzii, atunci asigura-te ca ai anuntat-o in prealabil.

Ofera-i un cadou care sa-i aminteasca de tine

Un cadou este unul dintre modurile prin care poti impresiona o femeie, iar scopul lui este sa o faci sa-si aminteasca de tine. Surprinde-o in mod placut oferindu-i un buchet de flori, o bijuterie sau unul din varietatea de parfumuri de dama care crezi ca i-ar placea. Studiaza-i stilul, vezi ce poarta si cum miroase si mizeaza pe ceva asemanator. Gandeste-te ca atunci cand va purta sau pur si simplu va vedea darul primit se va gandi la tine.

Fa-o sa rada

Cum impresionezi garantat o femeie? Cu voie buna! Fa-o sa rada si in mod sigur o vei cuceri. Fii natural si spontan si nu te sfii sa-i arati si partea ta copilaroasa sau vulnerabila. Impartaseste cu ea pasiunile tale, las-o sa te vada asa cum esti si evita sa-ti creezi o imagine falsa, mai ales daca la inceput obisnuiti sa interactionati mai mult online, prin mesaje pe telefon sau prin intermediul retelelor de socializare.

Controleaza-ti gesturile

Limbajul corpului este si el extrem de important in ochii unei femei. Poate ca tu nu acorzi atentie diverselor gesturi, insa e bine ca in fata ei sa ai un autocontrol. Renunta la ticuri, dar nu te sfii sa fii natural.

Scena aceea din filme, in care el coboara si-i deschide portiera masinii, nu e neaparat frecventa in zilele noastre. Insa, ca sa impresionezi o femeie e suficient sa fii politicos si galant, iar asta inseamna, de exemplu, sa n-o intrerupi cand vorbeste.

Increderea in tine e esentiala, la fel si grija pe care i-o arati ei. Intreab-o daca se simte bine, daca are nevoie de ceva si acorda atentie discutiilor cu ea. Asculta femeia de langa tine, fa-o sa rada si sa se simta in largul ei si in mod sigur o vei impresiona. Nu miza pe lucruri materiale, ci pe inteligenta, politete si haz.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#cucerire femeie, #cum o cuceresti, #cum cuceresti o femeie , #iubire