5 idei la care nici nu te-ai fi gandit pentru o mutare fara batai de cap

Advertorial
Joi, 18 Februarie 2021, ora 17:36
7787 citiri
5 idei la care nici nu te-ai fi gandit pentru o mutare fara batai de cap

Mutarea intr-o locuinta sau un sediu de firma nou este intotdeauna un proces dificil care iti "mananca" atat timp, cat si bani. Mai mult, vei avea nevoie de mai multe persoane care sa te ajute in acest proces. Sa muti zecile de cutii cu propria masina nu este nici usor, nici ieftin.

S-ar putea sa platesti mai mult pe combustibil decat ai estima la inceput. Nu mai vorbim de faptul ca ai nevoie de ajutor pentru a muta cutiile care se vor aduna pe podea si mobila ce trebuie ambalata cu grija.

De cele mai multe ori, oamenii sunt ocupati cand ai nevoie de ajutor sau nu doresc sa te ajute si gasesc cele mai bune scuze. Mutarea obiectelor si mobilierului dintr-o locuinta sau un birou se dovedeste mai dificila decat ai putea crede la inceput, pentru ca ai nevoie de o foarte buna organizare si mare atentie atat la ambalare, cat si la transportul mobilei.

Iata de ce ai nevoie de o firma de mutari pentru o mutare fara batai de cap:

1. Daca te gandesti sa faci totul singur, trebuie sa incepi pregatirile pentru mutare cu cel putin o saptamana inainte de mutarea efectiva. Ambalarea obiectelor si mobilierului cu cea mai mare grija este o sarcina care are nevoie de suficient timp si atentie pentru a nu deteriora nimic. Vei intelege pe propria piele ca lucrurile cele mai mici sunt cel mai greu de ambalat si impachetat in cutii. Detaliile fac intotdeauna diferenta!

2. Cand te grabesti, ai tendinta sa umpli cutiile pana la refuz si sa le faci prea grele. Cutiile pline si foarte grele probabil se vor rupe atunci cand vei vrea sa le ridici sau in timpul transportului, riscand sa deteriorezi obiectele fragile. Fii atent la ce si cat pui intr-o cutie. Este bine sa ridici cutia din cand in cand pentru a te asigura ca poate "duce" tot ce ai pus inauntru.

3. Ai tendinta sa folosesti cutii mari pentru carti, iar astfel poti rupe usor cutiile. Este mai bine sa folosesti cutii mici, chiar daca in acest fel va creste numarul de cutii necesare. Siguranta pe primul loc, nu uita!

4. Uiti sa notezi destinatia cutiilor si mai ales, continutul acestora. Pentru a te organiza cat mai bine, este recomandat sa notezi destinatia cutiilor si continutul acestora pentru a stii unde vei gasi rapid un anumit obiect cand vei avea nevoie de el. La inceput poate ideea te va amuza, dar la final vei aprecia utilitatea acestei idei.

Apeleaza la o firma de mutari daca te simti depasit de situatie: nu ai nici timp, nici ajutoare, nici energie sa te ocupi de mutare singur. O intreaga echipa iti sta la dispozitie pentru a te muta cat mai repede, mai usor si fara batai de cap.

Nu mai este nevoie sa apelezi la cunoscuti si familie pentru a impacheta si transporta totul in noua locatie. Apelezi firma de transport mobila si scapi de grija mobilei vechi, fragile sau voluminoase pe care nu stiai cu cine o vei putea muta in conditii de siguranta.

O firma de mutari este ca cel mai bun prieten, rapid, eficient si grijuliu care te ajuta fara sa iti deterioreze obiectele personale sau mobilierul. Cand vine vorba de transport mobila, totul trebuie facut cu cea mai mare grija.

De la demontare si impachetare pana la despachetare si montare la loc, echipa va avea grija ca mobila sa nu sufere nicio modificare. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la firma aleasa si sa stabilesti

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#mutare mobila, #mutare casa, #mutare birou , #locuinta