Masute de cafea cum nu ai mai vazut (Galerie foto)

Sambata, 22 Mai 2010, ora 09:03
14185 citiri
Masute de cafea cum nu ai mai vazut (Galerie foto)
Foto: Oddee

Fiecare consumator de cafea are ritualul sau in ceea ce priveste momentul in care isi bea cafeaua. La fel de adevarat este si faptul ca nu numai cafeaua este importanta in acest ritual, ci si locul in care se bea si obiectele din jur. In aceste conditii, masuta de cafea are locul sau de cinste.

Rocket este un brand Italian care face sa iasa rockerul din fiecare dintre noi, aminteste Oddee. Daca te numeri printre persoanele ce adora stilul rock, nu poti sa nu ai o masuta de cafea in forma de chitara.

Tuan Nguyen, Ken Thomas si asociatii lor s-au gandit sa dea o alta fata masutelor de cafea si au creat una iPhone. Detinatorii de iPhone isi pot lua si o masuta si astfel se vor putea simti impliniti.

Nu ar fi minunat daca o masuta mica de cafea ar putea sa se faca mai mare atunci cand ai mai multi prieteni in vizita. Masa de cafea Hexa are sase compartimente ascunse, care poate fi piesa de rezistenta la o petrecere.

O alta masuta ce te poate relaxa mai mult decat o face o cafea in sine este masuta acvariu. In interior nu sunt neaparat pesti vii, insa atunci cand vei sorbi din cafea si te vei uita la acvariu, te vei relaxa complet.

Stiai ca poti sta in casa la cafea, insa in acelasi timp sa ai parte si de natura aproape? Acum poti, cu ajutorul masutei create de Ayodhya's Secret Garden Colection, care a reusit sa aduca natura in interior. Fiecare masa este creata din diferite tipuri de muschi.

Va place sa va jucati pe PSP? De ce nu ati consuma si cafeaua pe o masuta PSP? Acum puteti sa o faceti.

Nici pasionatii de skateboard nu au fost neglijati si li s-a pregatit o surpriza: masuta de cafea skateboard. Designul simpatic si foarte nonconformist se potriveste de minune cu camera de zi a unei persoane ce ii place sportul si, in acelasi timp, cafea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#masute de cafea, #masute cafea casa, #modele masute cafea , #locuinta