5 trucuri de machiaj care o sa te intinereasca instant

Joi, 13 August 2015, ora 14:51
6341 citiri
5 trucuri de machiaj care o sa te intinereasca instant
Foto: Facebook/Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Poti sa te simti ca la 20 de ani, dar pielea ta sa nu o arate. Mediul, alimentatia, produsele nepotrivite imbatranesc pielea, iar anii "fura" colagenul fara sa-ti dai seama. Apoi, intr-o dimineata, observi cum ridurile si-au facut culcus pe fata ta.

Daca timpul nu poate fi dat inapoi, cel putin creeaza aceasta iluzie cu trucurile de machiaj recomandate cititorilor Ziare.com de Lizi Serbanescu, specilist psihoestetica.

De ce pari obosita desi nu esti

1. Ai grija la cantitati

De multe ori, poti sa-ti adaugi ani buni folosind prea mult machiaj. Cearcanele si petele maronii pot fi camuflate cu anticearcan exact pe zonele problema, nu pe toata fata. Preocupa-te mai mult de aspectul fresh al pielii, de nivelul de hidratare al tenului, decat de produsele de machiaj disponibile.

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

2. Foloseste produsele de acoperire indicate

Tenului matur ii sunt potrivite cremele nuantatoare sau fondurile de ten lichide cu particule reflectorizante, nu pudrele. Spre deosebire de pudra, care se strange in zona ridurilor, acestea ofera chipului o stralucire frumoasa si uniforma. Aplica produsul lichid cu un buretel umed sau o pensula speciala.

4 moduri prin care iti distrugi buzele fara sa stii

3. Deschide ochii

Ochii sunt fereastra sufletului asa ca ai grija sa-i scoti in evidenta. Aliatii tai sunt aparatul de curbare a genelor, fardurile in nuante deschise si sidefate, rimelul cat mai negru si pudra pentru sprancene. Toate acestea creeaza iluzia unui chip tanar.

Mancarimi si ten rosiatic? Ce este dermatita de contact si cum o tratezi

4. Un look proaspat este un look tanar

Roseata obrajilor si buzele roz sunt semnele unui chip tanar. Foloseste, deci, rujuri in tonuri roz pal si blush in aceeasi culoare pe pometi.

5. Contureaza buzele

Cu timpul, buzele devin mai subtiri, asadar contureaza-le cu un creion in nuante nude pentru ca rujul sa ramana la locul lui. In plus, vei obtine volum.

Ce este machiajul cu aerograf - 7 motive pentru a-l incerca imediat

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Trucuri de machiaj pentru intinerire, #trucuri machiaj intinerire, #Lizi Serbanescu machiaj , #machiaj