Ai ochi albastri? Fa-i sa para si mai luminosi

Miercuri, 28 Septembrie 2011, ora 19:28
12994 citiri
Ai ochi albastri? Fa-i sa para si mai luminosi

Orice femeie si-a dorit cel putin o data in viata ca ochii ei sa aiba alta culoare, indiferent daca in prezent sunt verzi, albastri, negri sau caprui. Chiar si cele cu ochii deschisi ca cerul isi doresc uneori ca acestia sa fie si mai luminosi.

Cum poti avea parte de asta ceva? eHow te sfatuieste sa te indrepti catre machiaj in nuante de maro, auriu sau culoarea cuprului.

Foloseste dermatograf albastu pentru delimitarea liniei de contur a ochiului. Ai grija sa nu exagerezi.

Cele mai reusite machiaje pentru ochi albastri (Galerie foto)

Poarta o culoare indrazneata cand vine vorba de ruj, rosu aprins s-ar potrivi perfect, insa doar in cazurile in care pentru ploape folosesti o nuanta neutra. In acest fel nu risti sa pari ridicola.

Poarta haine care iti accentueaza machiajul ochilor sau nuanta rujului. Poti purta haine intr-o nuanta mai inchisa decat cea a ochilor si sigur vei reusi ceea ce ti-ai propus. Nu te grabi. Incearca mai multe tinute inainte de a iesi din casa.

Nu exagera cu accesoriile in respectiva nuanta pentru a nu-i deranja pe ceilalti. De asemenea, nici nu amesteca culorile pentru a nu fi confundata cu o papusa.

Citeste si:
Ciucă și Ciolacu, prezenți la ceremonia de aprindere a primei lumânări de Hanuka
Ciucă și Ciolacu, prezenți la ceremonia de aprindere a primei lumânări de Hanuka
Sărbătoarea Hanuka reprezintă lumină şi biruinţă, iar cei care aprind lumânările de Hanuka sunt împreună pentru a cinsti memoria celor jertfiţi pentru libertate şi unitate, fiind...
Mesajul lui Klaus Iohannis cu ocazia sărbătorii evreiești Hanuca
Mesajul lui Klaus Iohannis cu ocazia sărbătorii evreiești Hanuca
Tradiţia de Hanuca, transmisă de-a lungul generaţiilor, întăreşte în sufletele membrilor comunităţii evreieşti din România şi de pretutindeni credinţa şi speranţa, a transmis...