Ce machiaje noi te asteapta din toamna (Galerie foto)

Duminica, 12 August 2012, ora 18:20
5759 citiri
Ce machiaje noi te asteapta din toamna (Galerie foto)

Deocamdata caldura de afara nici nu te lasa sa zbori cu gandul spre toamna, dar aceasta vine cu pasi repezi, fiind mai putin de o luna pana cand isi va ocupa locul oficial.

Cum vrei sa fii mereu in pas cu moda, poti incepe sa iti procuri produsele cosmetice necesare de pe acum, astfel incat sa te mentii in pas cu moda. Iata ce machiaje vor fi voga anul acesta, conform Allure:

Rujul rosu traditional ia o turnura mai romantica si misterioasa, inchizandu-se la culoare. Incearca sa nu-l combini cu un blush la fel de rosu, ci mai degraba cu unul mai auriu, astfel incat sa nu ai un aspect ca de vampir.

"Smoky eyes" au intotdeauna un impact deosebit, facandu-te sa ai o privire periculoasa si misterioasa. Daca vrei sa mai variezi putin, fa acest machiaj pe maro, in locul traditionalului cenusiu.

Daca iti place culoarea, verdele poate constitui o alegere fericita. Ai grija doar sa aplici un fard deschis la culoare sub sprancene, pentru a conferi luminozitate privirii. Pune putin creion negru si mascara cea mai inchisa.

Iti place misterul femeilor-pisica? Poti imprumuta si tu din el, cu acest machiaj ce iti va alungi ochii si iti va crea o privire patrunzatoare. Usor inspirat din machiajul Cleopatrei, nu este atat de greu de realizat pe cat ai crede. Traseaza conturul cu creion negru si apoi foloseste fard negru pentru a umple interiorul.

Arata-ti latura angelica printr-o tenta aurie pe obraji si un creion in aceeasi nuanta. Pentru pielea deschisa la culoare incearca un bej, pe cand cele mai bronzate pot opta pentru un auriu vibrant.

Mergi la o petrecere si vrei ceva care sa iasa cu adevarat in evidenta? Incearca acest machiaj de un albastru aprins, cu codite. Incearca cosmetice lichide, caci acestea sunt mai aprinse si nuanta iese mai vie.

Buzele pot fi si ele puse in valoare cu o culoare vibranta, dar mata. In acest caz nu mai are rost sa iti machiezi ochii, pentru ca ai arata prea incarcata.

Nimeni nu are un ten perfect, dar cu cantitatea suficienta de fond de ten, poti ajunge sa ai unul asa cum iti doresti. Poti sa te machiezi fara sa para ca ai facut-o, dar sa nu mai stai cu teama ca fata ti se va inrosi cand ti-e lumea mai draga sau se observa cosul aparut de dimineata. Naturalul este apreciat intotdeauna, inclusiv toamna aceasta.

Pentru un look sanatos, ca si cand tocmai te-ai intors de pe partia de schi, foloseste un blush indraznet si un gloss viu. Ochii lasa-i naturali, caci chipul tau oricum va fi mai mult decat sexy, departe de a fi vulgar.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#machiaj tendinte toamna, #machiaj toamna auriu albastru, #smoky eyes maro model, #machiaj toamna culori , #machiaj
Comentarii