Cele mai reusite machiaje pentru ochi albastri (Galerie foto)

Miercuri, 16 Martie 2011, ora 12:07
17751 citiri
Cele mai reusite machiaje pentru ochi albastri (Galerie foto)
Foto: allaboutcoloredcontacts

Ochii albastri se intalnesc numai in cazul a 10% din populatia lumii. Daca te numeri printre norocosi, merita sa stii cat mai multe despre cum sa scoti acest amanunt in evidenta in asa fel incat sa iti aduca un plus de frumusete si distinctie.

In acest scop, TotalBeauty a cerut parerea mai multor experti in make-up, care au dezvaluit cateva din secretele lor, alegand si cateva ipostaze dintre cele mai reusite din randul vedetelor cu ochi albastri.

1. Evan Rachel Wood

Se spune ca este bine sa eviti sa folosesti nuante de albastru daca ai ochi albastri, insa, in unele situatii te poate avantaja. Mai exact, este important sa folosesti un fard care este mai inchis decat culoarea ochilor.

2. Maggie Gyllenhaal

Daca vrei sa faci ochii sa straluceasca in mod deosebit atunci cand folosesti si autobronzant, incearca sa il aplici in special in zonele in care ar cadea in mod normal razele soarelui, si anume pe frunte, puntea nasului si obraji. In plus, ajuta si sa iti prinzi parul.

3. Taylor Swift

Poti incerca de asemenea sa folosesti un fard stralucitor, auriu inchis, aplicandu-l mai intens pe linia genelor si mai estompat spre sprancene.

4. Christina Aguilera

In cazul Christinei, sprancenele bine definite si arcuite scot in evidenta albastrul ochilor.

5. Nicole Kidman

Daca ai o piele atat de alba ca a lui Kidman, si parul roscat, incearca sa folosesti rimel maro in loc de unul negru.

6. Zooey Deschanel

Daca ai ochi de un albastru atat de limpede ca ai lui Zooey, foloseste un rimel care alungeste genele, in cantitate destul de mare (dar nu cat sa fie neplacut de incarcate), sau poarta gene false.

7. Diane Kruger

Scoate in evidenta albastrul ochilor trasand o linie mai inchisa la culoare (maro sau neagra) atat pe marginea pleoapei inferioare, cat si pe cea a pleoapei superioare. Si adauga un ruj pal sau un luciu de buze.

8. Alexis Bledel

In cazul in care ai ochi electrizanti, cum sunt cei ai lui Bledel, foloseste nuante cat mai sterse si neutre, pentru a-i scoate in evidenta cat mai natural, dar aplica totusi rimel.

9. Reese Witherspoon

Uneori e suficient sa iti dai doar cu putin fard de pleoape aproape incolor si cu putin fard de obraji. Si atat.

10. Cate Blanchett

Un ruj aprins iti poate lumina toata fata, inclusiv ochii, asa cum se poate vedea si la Cate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#vedete machiaj ochi albastri, #ochi albastri, #machiaj ochi albastri, #sfaturi machiaj ochi albastri , #machiaj