Machiaj de festival - straluceste prin toti porii si atrage toate privirile!

Vineri, 29 Iunie 2018, ora 19:14
2644 citiri
Machiaj de festival - straluceste prin toti porii si atrage toate privirile!

Iata-ne aici - am asteptat atat de mult acest moment al anului. Festivalurile verii aproape ca ne bat la usa, iar majoritatea dintre noi suntem mai mult decat entuziasmati.

Muzica, atmosfera, oamenii - totul este invaluit intr-un aer de poveste la care visam intreg anul. Iar tinuta, machiajul si coafura fac parte din tot acest ansamblu. Tu stii cum sa creezi un festival look veritabil? Iata cateva idei care sigur iti vor fi de folos!

Beat-uri electronice, buze electrice

Vara aceasta se poarta culorile puternice, iar festivalurile verii imbratiseaza acest trend. Opteaza pentru un machiaj cat mai natural si coloreaza-ti buzele cu rujuri in culori vibrante.

Pentru un efect de doua ori WOW, alege rujuri mate metalice. Incearca nuantele Glow, Diva si Euphoria din noua colectie Melkior Professional. Textura lor este metalica, catifelata, mata si extrem de pigmentata. Sunt rezistente, nu usuca buzele, prezinta culori intense si se aplica foarte usor.

Sustine intreaga estetica cu ajutorul unei pudre irizate si a unei perechi impresionante de gene false.

Rosu cu subinteles

Machiajul de festival este un adevarat accesoriu - poarta pe buze un ruj rosu si nu vei da gres. Mai mult, nu uita ca in poze arata foarte bine sa ai buzele in nuante puternice, care sa iti puna in evidenta chipul.

Pentru un efect luxos, alege un ruj lichid mat. Echilibreaza intreg look-ul cu un machiaj cat eye dramatic - traseaza linii lungi si putin mai groase.

Joaca-te cu texturile

Chiar nu exista reguli atunci cand vorbim despre machiajul de festival. Permite-ti sa te joci cu texturile si combina produse cosmetice asa cum nimeni nu s-ar gandi. Este sansa ta sa experimentezi, asa ca profita de ea la maxim.

De exemplu, poti sa optezi pentru farduri de pleoape metalice, iar pentru buze sa alegi rujuri mate. Ce spui? Te tenteaza un asemenea machiaj?

Frumusica

Machiajul "no-makeup" este la moda sezonul acesta, insa nu si pentru un festival de muzica. In schimb, nuantele de roz sunt o cu totul alta poveste. Opteaza pentru un ruj roz si poti sa fii sigura ca vei atrage intreaga atentie.

Pastreaza o linie neutra pentru restul fetei si incarca-ti genele cu 3-4 straturi de mascara.

Putina drama nu strica niciodata

Esti o regina a dramei in ceea ce priveste machiajul? Acum este momentul sa iti pui imaginatia in aplicare si sa creezi cel mai spectaculos look de festival. Foloseste un ruj visiniu, iar pentru ochi opteaza pentru un smokey eyes.

Am stabilit deja, acum este momentul sa incalcam regulile, asa ca indrazneste sa porti un machiaj in care sa accentuezi mai multe zone ale fetei in acelasi timp.

Cantecul sirenelor si magia unicornilor

Unicornii, zanele si sirenele sunt entitati adesea prezente la festivalurile verii. De ce sa nu porti si tu un machiaj care sa aminteasca de farmecul lor de nedescris?

Alege farduri in nuante de albastru, verde si violet si creeaza o adevarata simfonie cromatica. Transmite emotie prin machiajul pe care il porti - acesta este un festival look veritabil.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#machiaj festival , #machiaj