Machiaj viu colorat, pentru orice fizionomie (Galerie foto)

Joi, 26 Iulie 2012, ora 18:15
11654 citiri
Machiaj viu colorat, pentru orice fizionomie (Galerie foto)

A venit vara si, odata cu ea, au revenit in trend machiajurile din ce in ce mai colorate, pline de viata si indraznete, de la albastru electric pana la portocaliu.

Atunci cand iti alegi produsele de infrumusetare, in speta machiajul, trebuie sa tii cont de culoarea ochilor si forma fetei. Daca inca nu ti-ai insusit regulile de baza, trage cu ochiul la sfaturile oferite de Ehow.com:

Pentru ochii verzi se potriveste de minune coraiul, pe ideea ca opusul atrage, ca fiecare dintre culori o scoate in evidenta pe cealalta. Scarlett Johansson apeleaza adesea la aceasta varianta pentru a-si pune privirea in evidenta.

Pentu ochii caprui, merge de minune albastrul electric, fara sa para exagerat. Privirea lui Brandy Norwood arata si mai patrunzatoare in acest fel. Inspre spranceana aplica un albastru mai domol, amestecat cu un maro deschis.

In cazul ochilor de culoarea alunei alege magenta sau un roz, care va scoate in evidenta nuantele naturale, amestecate, intalnite in cazul acestui tip de ochi. Din moment ce culoarea este atat de puternica, o simpla linie pe pleoapa superioara sau inferioara a ochilor este de ajuns pentru a te scoate in evidenta. Poti copia cu sanse mari de reusita machiajul Rihannei.

Daca ai ochii albastri, un fard albastru nu ar face decat sa creeze o masa uniforma, fara sa scoata ceva in evidenta. Mai bine alege un fard purpuriu, care sa accentueze irisul ca de bebelus. Traseaza o linie cu aceeasi culoare si pe pleoapa inferioara.

In functie de culoarea parului

Trebuie sa tii cont si de culoarea parului atunci cand te machiezi, iar daca podoaba ta capilara este roscata, cel mai frumos iti va sta cu un fard verde, aplicat atat deasupra, cat si sub ochi. Tot ce mai trebuie este putina mascara, iar look-ul va fi unul complet.

La parul blond, asa cum e cel al Georgiei May Jagger, fiica celebrului rocker, tot verdele se potriveste cel mai bine, de data aceasta unul mai spre kaki, marginit de auriu si nuante de cupru. Aplica mascara si creion negru si totul este gata.

Parul castaniu permite o multime de variante de farduri, dar culoarea purtata de Khloe Kardashian, purpuriul, este cea mai indicata, inviorand fata si conferindu-i o privire intensa (albul ochilor este scos in evidenta). Pastreaza restul machiajului cat mai simplu cu putinta.

Magenta este o nuanta la moda anul acesta, fiind indicata pentru brunete. Sub sprancene si in coltul interior al ochiului poti folosi putin auriu. In afara de mascara neagra si un glos transparent, restul machiajului trebuie aproape sa nu se observe. Nu exagera cu blush-ul in acest caz, indicat fiind un fond de ten mat.

Pentru pielea bronzata sau inchisa la culoare portocaliul mandarinei vine de minune, tot alaturi de putin auriu sub spranceana. In acest caz, poti asorta fardul de ochi si cu un ruj portocaliu, desi indicat e sa alegi o singura trasatura pe care sa o conturezi.

Pielea maslinie se potriveste chiar cu fard de culoarea maslinei. Joaca-te cu nuante de verde, creion negru destul de accentuat si mascara, pentru o privire ucigatoare. Pe buze pune ceva cat mai natural cu putinta, insa fara sa fie neaparat transparent. Fereste-te de nuantele pastel.

Pielea deschisa la culoare va parea si mai dulce atunci cand te vei machia cu portocaliu si chiar imbraca in aceasta nuanta. Fergie arata excelent machiata cu aceasta culoare si avand reflexii aurii la mijlocul pleoapei superioare.

Fondul de ten trebuie sa fie mat si mascara neagra, iar buzele date cu gloss transparent. Nimic altceva in afara de portocaliu nu trebuie sa iasa in evidenta.

Pentru o chip ca de portelan, incearca turcoazul. In cazul lui Taylor Swift, cel putin, acesta atrage atentia asupra ochilor si ii face mai mari si mai vii. In cazul in care iesi seara la un eveniment, pune niste creion de culoarea safirului si pe pleoapa de jos, folosind mascara negru. Un gloss in nuanta piersicii va completa fericit tabloul.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#machiaj nuante viu colorate, #machiaj nuante piele, #machiaj potrivit nuanta ochi, #machiaj nuante potrivite par , #machiaj
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1