Machiaza-te simplu si spectaculos la tine acasa

Sambata, 09 Mai 2015, ora 18:40
13866 citiri
Machiaza-te simplu si spectaculos la tine acasa
Foto: Captura Youtube

O mare problema a femeilor care se machiaza singure este reprezentata de faptul ca nu toate au darul make-up artistilor. Totusi, cu ajutorul unor tutoriale, totul o sa devina mai usor.

Inspirati-va din aceste tutoriale pentru machiaj, daca doriti sa creati un look exceptional, bazat pe caracteristicile personale, astfel incat sa aratati bine in orice imprejurari.

Machiajul ochilor

In functie de outfit, de eveniment si de moment va puteti completa look-ul folosind corect anumite produse cosmetice si nuante pentru machiajul ochilor.

Ochii caprui

Cele mai multe femei au ochii caprui si sunt totodata si cele mai norocoase, deoarece exista o multime de posibilitati in ceea ce priveste machiajul.

Daca va regasiti in aceasta categorie, trebuie sa stiti ca puteti folosi aproape orice nuanta pentru a obtine un look irezistibil.

Exista multe farduri care arata exceptional cu ochii caprui: puteti aborda un machiaj in tonuri neutre si luminoase, nuante de purpuriu, violet, piersica, machiaj auriu, roz, maro si albastru, iar pentru conturul ochilor, folositi creion negru sau tus.

Ochii albastri

Ochii albastri se intalnesc mai rar, insa exista unele variante de machiaj absolut superbe care ii pun si mai mult in evidenta.

Ajutandu-va de tutoriale, puteti adapta nuantele preferate de fard cu cele care va avantajeaza cel mai bine culoarea ochilor.

Cele albastre sau cenusii pentru pleoape se potrivesc perfect cu irisii de aceeasi culoare, mai ales cu un machiaj natural in nuante de bej.

Pentru conturul ochilor, folositi creion negru si rimel sau un machiaj cu tus. Alte nuante pe care puteti miza cu succes sunt cele trandafirii, oranj, piersica, bronz si alte tonuri calde.

Ochii verzi

Ochii verzi se pun foarte bine in evidenta cu machiaje dramatice, precum smokey eyes.

Mizati pe un machiaj cu umbre, pe nuante de mov inchis, roz, purpuriu, tonuri de violet, bronz, bej deschis, ciocolatiu, gri, argintiu si verde in nuante care sa contrasteze irisul: de exemplu, daca aveti ochii de un verde deschis, folositi un ton de verde inchis pentru pleoape si invers - sa nu folositi exact nuanta de verde a ochilor.

Make-up cu Mirela Vescan: Tusul pentru pleoape, o provocare zilnica

Machiajul cu tus

Foarte multe femei sunt atrase de machiajul cu tus. Este nevoie de indemanare si exercitiu pentru a-l aplica in mod corect, deoarece este pretentios.

Daca tineti cont de sfaturile si trucurile pe care le puteti invata din tutoriale pentru machiaj cu tus, puteti obtine cu usurinta stilurile favorite pe care pana atunci le admirati la alte femei, de exemplu smokey eyes, ochi de pisica sau genul cu codita, care sunt acum la moda.

Machiajul sprancenelor

Este bine sa apelati la niste tutoriale in privinta machiajului pentru sprancene, in cazul in care nu sunteti multumite de forma lor actuala.

Sprancenele foarte subtiri nu mai sunt de mult timp la moda, accentul punandu-se pe cele simetrice, cu forma naturala, usor retusata.

Machiaj pentru gene false

Aflati cum puteti sa va aplicati genele false fara a obtine un aspect incarcat, ci unul natural, care sa vi se potriveasca. In cativa pasi simpli, puteti arata precum vedetele.

Machiaj pentru buze

Exista diverse tehnici de machiaj si reguli prin care poti sa imbunatatesti aspectul buzelor.

De exemplu, nuantele intense de ruj se potrivesc perfect cu un machiaj nude sau cat mai simplu in zona ochilor, iar la polul opus se afla folosirea gloss-ului, care pune in evidenta fardurile ce accentueaza pleoapele.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul corector al nasului

Machiajul tenului

Folosind instructiunile din aceste tutoriale aveti posibilitatea de a invata cum sa utilizati nuantele, texturile, astfel incat sa avantajeze tenul.

Exista si combinatii cu care nu veti da niciodata gres: de exemplu, nuantele pastelate se pot purta in orice moment, indiferent de culoarea pielii: turcuaz deschis, roz prafuit, verde menta, oranj pal si lila, merg atat simple cat si in diferite combinatii.

Machiaj de nunta

Mireasa este in centrul atentiei la nunta, de aceea trebuie sa arate impecabil. Trebuie sa se tina cont de mai multe aspecte, care in ansamblu sa formeze un look demn de invidiat.

De aceea, trebuie sa testeze mai multe produse si sa incerce mai multe stiluri de machiaj pentru a-l gasi pe cel perfect. Solutia este sa se urmeze indicatiile din tutorialele pentru machiaj de nunta, cu ajutorul carora se poate obtine aspectul dorit si care sa ii puna in evidenta trasaturile, fara a incarca imaginea de ansamblu.

Machiaj profesional

Acesta nu inseamna ca este neaparat greu de realizat, ci se bazeaza pe trucuri si reguli specifice, iar multe dintre acestea pot fi invatate de catre oricine care tine cont de niste tutoriale machiaj profesional.

De exemplu, un machiaj de zi este in general unul simplu, orientat catre stiluri naturale, usor retusate sau care accentueaza in mod delicat trasaturile, iar pe baza regulilor impuse de acesta, puteti realiza cu usurinta un machiaj de scoala, de serviciu sau de iesit la cumparaturi.

Evitati insa purtarea unui machiaj cu sclipici pe timpul zilei.

Revista YVE

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#tutoriale machiaj, #sfaturi machiaj, #machiaj simplu acasa , #machiaj