Make-up cu Lizi Serbanescu: 6 moduri in care tii ridurile la distanta

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 15:32
4352 citiri
Make-up cu Lizi Serbanescu: 6 moduri in care tii ridurile la distanta
Foto: Facebook/Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Peste noapte ti-au aparut riduri fine in jurul buzelor, ba chiar si la coada ochiului? Te gandesti cu teama la povestile de groaza despre laba gastei? Nici nu vrei sa-ti imaginezi cum este sa ai un dulap plin cu produse antirid. Poate ca nici nu trebuie. In loc sa tratezi, ce-ar fi sa previi?

Haide sa vedem cum poti sa amani adancirea ridurilor si aparitia unora noi. Totul incepe de la aceste mici obiceiuri, explica pentru Ziare.com specilistul in psihoestetica Lizi Serbanescu.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Cum poti sa strici un machiaj perfect cu o greseala banala

1. Aplicarea constiincioasa a cremelor cu protectie UV. Fie ca te indrepti spre birou in mijlocul verii sau al iernii trebuie sa-ti protejezi pielea cu un strat generos de lotiune cu protectie solara. Alege una cu SPF 30 si cauta produsul cu o concentratie mare de oxid de zinc.

2. Curatarea pielii de praf. Este important sa-ti cureti fata de fiecare data cand vii de afara, unde esti expusa la poluare. Foloseste un dispozitiv sonic, care lucreaza in profunzime pentru indepartarea impuritatilor.

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

3. Aplicarea produselor de ingrijire a pielii cu o miscare orientata in sus. Daca faci exact opusul, vei "trage" de colagen, provocand riduri nesuferite.

4. Folosirea fetelor de perna din satin. Stiai ca cele din bumbac pot lasa semne pe fata ta?

5. Ingrijirea constiincioasa a gatului si decolteului. Chiar daca nu aplici machiaj (cu aceeasi rigurozitate) in aceste zone, asta nu inseamna ca trebuie sa le lasi prada trecerii timpului. Ai grija de pielea sensibila de aici cu ajutorul serumurilor. Alege unul anti-aging, care lucreaza pe timpul noptii.

6. O dieta echilibrata. Produsele bogate in antioxidanti incetinesc procesul de imbatranire. Pune in cos fructe si legume inchise la culoare, precum afine, zmeura si mure. Consuma des avocado si nu uita ca intotdeauna va fi mai bine daca mananci un ardei rosu decat unul verde. De asemenea, ai grija cat alcool consumi, altfel te poti trezi cu riduri cand te astepti mai putin.

5 trucuri ca sa ai o piele perfecta dupa ce iesi de la sala

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Cum previi ridurile, #Lizi Serbanescu riduri, #sfaturi Lizi Serbanescu, #sfaturi prevenire ridurile , #machiaj
Comentarii
Poza sorincardy
sorincardy
rank 5
6 moduri in care tii ridurile la distanta