Make-up cu Lizi Serbanescu: Cele doua culori de ruj pe care trebuie sa le porti primavara viitoare

Luni, 26 Octombrie 2015, ora 10:29
2698 citiri
Make-up cu Lizi Serbanescu: Cele doua culori de ruj pe care trebuie sa le porti primavara viitoare
Foto: Facebook/Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Saptamana modei de la New York nu a evidentiat doar trendurile pe care le vei vedea din martie pe strazile capitalelor modei, ci si look-urile abordate de pasionatele de fashion.

Ca sa fim in trend in 2016, se impune un update al trusei de cosmetice, cu accent pe... rujuri. Acestea vor fi elementele cheie ale machiajului de primavara/vara, explica pentru Ziare.com specialistul in psihoestetica Lizi Serbanescu.

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

Victoria Beckham, Oscar de la Renta si Zac Posen parca s-ar fi pus de acord! Naturaletea ramane cea mai cautata caracteristica a femeii moderne, asadar coafurile modelelor au fost cat mai simple (gandeste-te la coada de cal prinsa la baza cefei), iar tenul cat mai curat, cu aspect de portelan.

Asadar, investeste in fonduri de ten mate si iluminatoare de calitate, pentru a crea un chip cat mai luminos si proaspat. Defineste-ti sprancenele - acestea joaca un rol important si sezonul urmator si este crucial sa aiba forma potrivita fetei si personalitatii tale, iar unde este nevoie, sa fie conturate cu un creion adecvat.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Nu crede tot ce auzi! 3 mituri despre produsele naturale de machiaj

Cele doua nuante de ruj pe care va trebui sa le ai in trusa: nude si rosu

Inainte sa ti le achizitionezi, experimenteaza in magazine; pentru rujurile nude ai la dispozitie o paleta larga de culori - de la bejul deschis, aproape alb, la capuccino, chiar si un caramiziu deschis.

Cat despre rosu, joaca-te cu rosu-oranj, rosu primar sau chiar cel sangeriu. Ghideaza-te dupa tonul pielii tale, cald sau rece, si alege nuanta potrivita.

Daca rujul nude iti va fi cel mai bun prieten dimineata, cand iesi la cafea cu o prietena, sau seara, cand il asortezi unui smokey eye, cel rosu iti va da incredere in tine in timpul unei intalniri dificile sau va atrage atentia tuturor seara, la un cocktail.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Expirate sau nu? Cum iti dai seama cand trebuie sa arunci cosmeticele

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ce ruj porti la primavara, #culori ruj primavara, #tendinte culori ruj , #machiaj