Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Make-up cu Lizi Serbanescu: Cum poti sa strici un machiaj perfect cu o greseala banala

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 08:03
3389 citiri
Make-up cu Lizi Serbanescu: Cum poti sa strici un machiaj perfect cu o greseala banala
Foto: Facebook/Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Aplicat corect, creionul alb creeaza iluzia unor ochi mai mari si mai luminosi. Dar daca nu ai experienta, poti face anumite greseli care atrag atentia nedorita si comentariile rautacioase.

Cand folosesc acest creion, make-up artistii NU fac aceste greseli, care se refera cel mai mult la nuanta eyeliner-ului, dupa cum explica pentru Ziare.com specilistul in psihoestetica Lizi Serbanescu.

1. Contureaza linia genelor inferioare

Poti folosi creionul dermatograf negru pentru accentuarea privirii, conturand linia ochiului. Un creion alb, insa, va arata artificial, ceea ce nu-ti doresti. Trucul specialistilor: creionul bej (o nuanta cat mai aproape de culoarea pielii) - acesta obtine un aspect natural.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Patru trucuri pentru realizarea unui machiaj bronzant perfect

2. Traseaza o linie alba sub genele inferioare

La fel ca in exemplul de mai sus, culoarea va parea stridenta in contrast cu pielea ta. Foloseste mai degraba un creion de culoarea cafelei sau unul aramiu si uniformizeaza totul cu o pensula cu varf angular.

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

3. Subliniaza linia sprancenelor

Pentru iluminarea sprancenelor alege un creion in culoarea sampaniei - cel alb poate fi prea dur pentru aceasta zona. Nu uita ca ideea este sa dai un aspect natural machiajului de ochi. Totusi, creionul alb poate fi folosit pentru evidentierea firelor pe care vrei sa le smulgi pentru a contura o spranceana frumoasa.

5 trucuri ca sa ai o piele perfecta dupa ce iesi de la sala

4. Il aplica peste creion de ochi negru

Poti crea un look interesant aplicand negru deasupra conturului alb, dar nu si invers. Ce poti face este sa aplici un creion pastel peste negru - bleu pentru ochi caprui, liliac pentru ochi verzi si aramiu pentru ochi albastri.

Opt trucuri pentru a nu avea probleme cu tenul sensibil pe timpul verii

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Greseala care stica un machiaj, #creion alb pentru ochi, #creion alb ochi , #machiaj